”Se închide Apa Serv Petrosani si se va trece la apã cu gãleata si wc-uri între blocuri”

”Apa Serv e una din putinele firme publice care merge si omul ãla a fãcut din rahat bici, dar nu înteleg de ce e prost si stã la mãciucile lor. Pe directorii de dinaintea lui nu i-a înjurat nimeni cã au furat pe rupte, au vile si masini de la Apa Serv, dar prostimii i-a plãcut cã aveau apa ieftinã, se fura în pace, iar firma murea. Eu zic asa: sã continue politicul sã-si bage nasul cu populisme, se închide Apa Serv Petrosani si se va trece la apã cu gãleata si … mai departe

6 thoughts on “”Se închide Apa Serv Petrosani si se va trece la apã cu gãleata si wc-uri între blocuri”

 • 25 noiembrie 2015 at 19:10
  Permalink

  Foarte bine. Sa inchida si Apaserv odata cu minele sa nu mai r?mân? nimic in Valea Jiului.Hai sa fim seriosi, parca numai directorii de dinainte au furat….

  Reply
 • 25 noiembrie 2015 at 20:14
  Permalink

  Daca se v-a mai scumpi mult apa vo-m ajunge cu totii in sapa de lemn.

  Reply
 • 26 noiembrie 2015 at 13:00
  Permalink

  Am citit si eu si ….recunosc nu prea am inteles cum s-au strins ei niste domni din Valcea si Craiova si ne explica noua cum e cu politica (curva) si cu omu’ competent – care pe criterii de competenta a fost uns manager la Apa Serv! (haha) Acum m-am luminat: Ma joc de-a politicianul, ma tot mut dintr-un partid in altul, ma aleg cu cate un post de sef (fara sa dau concurs, pentru ca se subantelege unde-i politica nu-i tocmeala). Daca cumva nu mai sunt tolerat (motivele fiind pertinente), urasc politica asta din suflet! Imediat apar niste domni cu nume si titluri pompoase care, culmea au venit ei prin Valea Jiului si s-au gandit ca trebuie sa-i educe pe milogii care stiu doar sa ceara pomana! Si culmea….imediat se gasesc niste jurnalisti „bine intentionati” sa ne transmita aceste sublime pareri…
  Mi-e greata! Doamna Firtulescu ati pierdut respectul meu.

  Reply
 • 26 noiembrie 2015 at 20:10
  Permalink

  Sa se inchida odata,macar nu mai fura banii oamenilor ca sa tina in posturi angajati care fura tevi de la termoficare in timpul programului de lucru si care se folosesc de masiniile firmei pentru a le transporta plus sudura autogen tot de acolo pentru a taia aceste tevi.Pe langa faptul ca avem cea mai scumpa apa din tara cu toate ca se produce si energie electrica cu ea.Asa ca sa se inchida si cat mai repede.

  Reply
 • 29 noiembrie 2015 at 03:00
  Permalink

  Sa se inchida Apaserv ca sa nu mai aib? „ALTII” ce fura…

  Reply
 • 29 noiembrie 2015 at 23:46
  Permalink

  Asa e romanu. Când se vede sus in fruntea ciolanului se înfrupt?. Asa ca odat? cu dispari?ia minelor va disp?rea si Apaserv.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *