Un politist a provocat un accident si a fugit

Un politist din Petrosani a provocat un accident de circulatie cu consecinte grave, dupa ce a intrat cu masina intr-o autoutilitara parcata pe marginea drumului. Mai grav, barbatul a fugit de la locul faptei si si-a lasat prietenul ranit grav fara ajutor. Accidentul s-a produs noaptea trecuta, dupa ora 12 si jumatate pe strada Aviatorilor din Petrosani, din vina politistului. Barbatul, in varsta de 37 de ani, a pierdut controlul volanului si a intrat direct intr-o autoutilitara stationata regulamentar.

In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a pasagerului din autoturism, un barbat de 51 de ani, din Petrosani. Cand a vazut ce a facut, politistul a fugit de la locul accidentului si si-a lasat prietenul in masina. S-a prezentat ulterior la Spitalul de Urgenta Petrosani, unde i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Acum, omul legii, trebuie sa raspunda atat penal, cat si disciplinar.

Reprezentantii ipj Hunedoara au tinut sa precizeze ca politistul se afla in timpul liber, cu masina personala, iar persoana aflata in dreapta era o cunostinta de-a acestuia, nefiind politist. In momentul de fata, omul legii este cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului, dar, in acelasi timp, conducerea Inspectoratului de politie Hunedoara a declansat o ancheta interna, in regim de urgenta.

Carmen Cosman

 

Advertisements