Catalin Botezatu lanseaza si in Deva cartea care povesteste crampeie  importante din viata sa si necunoscute pana acum publicului, iar evenimentul  va avea loc in data de 19 ianuarie la ora 19.00, in incinta Deva Mall, fiind organizat de Biblioteca Judeteana „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva „Catalin Botezatu – Trei vieti. Pedeapsa”, volum semnat de apreciata jurnalista Monica Vlad se pregateste de lansare si in judetul Hunedoara.

O carte despre viata celebrului designer scrisa de Monica Vlad oarecum impreuna cu Catalin Botezatu, care va fi prezent si la lansarea. Un eveniment organizat de Bibioteca Judeteana „Ovid Densusianu” din Deva si asteptat cu mare interes. „Cartea este foarte bine documentata, scrisa cu mult profesionalism si obiectivitate, si pune in lumina experientele dure care au   marcat viata celebrului creator de moda in anii 1990. Din paginile ei, cei interesati vor putea sa-si creioneze un portret complet al acestei personalitati prezente pe micile ecrane si in paginile presei mondene”, a precizat Sebastian Bara, directorul institutiei.

Monica Vlad este o buna  prietena a lui Catalin Botezatu, iar in acest volum aduce la lumina documente inedite, scrisori si texte extrem de valoroase, toate menite sa arunce o lumina cat mai limpede asupra vietii lui Catalin Botezatu. Este romanul de debut al lui Monica Vlad, un roman scris intr-un stil alert, cu o bine stapanita tehnica a suspansului, cu grija de a prezenta cat mai obiectiv o biografie care, cu siguranta, starneste un imens interes si constituie un mod de urmat pentru un important segment al tineretului.

„Prietenia cu Catalin este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care mi le-a dat viata, iar faptul ca mi-a incredintat mie povestea vietii lui, ca a avut incredere in condeiul meu, nu poate decat sa ma onoreze”, marturiseste autoarea.  Printre cei mai apreciati creatori de moda, Catalin Botezatu este prezent cu creatii pe toate meridianele, pe toate continentele si in cele mai importante metropole ale lumii. De asemena, detine si un important palmares de premii in domeniul designului, dar este si o figura foarte cunoscuta din showbiz-ul autohton.

Carmen Cosman