Doua manifestari-spectacol, in aceeasi zi si aproximativ la aceeasi ora, vor avea loc la Petrosani, sambata: marcarea a 20 de ani de la constituirea Consiliului Judetean, al carui presedinte este candidat USL si Miss USL 2012. Care pe care saboteaza?

Doua manifestari ale USL isi fac concurenta, fiind fixate a avea loc in aceeasi zi si cam la aceeasi ora. Sigur ca unii vor spune ca una apartine Consiliului Judetean, la implinirea a 20 de ani de la constituire – spectacol jubiliar la Petrosani – si deci nu se pune  a fi legat de politica. Sa fim seriosi!

Cealalta, este spectacolul tineretului USL, MISS USL, care a angrenat tineri din toate localitatile Vaii Jiului si care are loc tot sambata, si care va incepe doar cu o ora mai devreme decat primul. Se pare ca nu exista comunicare, fiecare organizator sustinand ca actiunea sa a fost stabilita din timp, cu scop precis.

”Avem spectacole in aer liber in trei localitati, una dintre ele fiind Petrosaniul, in 26 mai, a doua – Hategul, a treia – Bradul. Consideram ca toti cetatenii judetului fiind contribuabili, trebuie sa se bucure de acest eveniment.L-am facut pentru ca nu ne este rusine de activitatea desfasurata pe parcursul anilor. Avem si o sedinta omagiala, vineri dimineata, la care participa toti fostii presedinti de Consiliu Judetean, toti consilierii judeteni, prefecti si subprefecti, unde vom depana amintiri, realizari, impliniri sau nempliniri, care s-au produs in judetul Hunedoara” – a declarat presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, candidat la aceeasi functie, Mircea Ioan Molot.

”Miss USL va avea loc pe data de 26 mai, la Casa de Cultura din Petrosani, si are ca scop promovarea tinerelor din toata Valea Jiului, indiferent daca fac politica sau nu, si accentul nu se pune doar pe aspectul fizic. Avem invitati surpriza pe langa cei anuntati, iar dupa spectacol va avea loc un bal la care are acces oricine doreste sa participe” – a declarat Lavinia Elena Grigoriu, presedinte Organizatia de Tineret PSD Petrosani, adica USL-ul tanar.

Ca urmare, USL se va scinda pentru a acoperi cele doua manifestari, scindare care va produce suparari. Ce-si face omul cu mana lui…

Ileana Firtulescu