Convocati de pensionarii din minerit

Ortacii au cerut o sedintã cu toti factorii de decizie din Valea Jiului si de la judet, întrunire în urma cãreia vor sã afle ce se întâmplã cu gratuitãtile lor, cu pretul apei dar si cu o serie de probleme legate de pensiile lor. Cea mai mare nemultumire a fostilor angajati din industria minierã a Vãii Jiului este legatã de gratuitãtile la energia electricã si termicã, gratuitãti pe care ar fi trebuit sã le … mai departe

Advertisements

3 comentarii la „Convocati de pensionarii din minerit

 • 12 octombrie 2015 la 23:08
  Permalink

  Cea mai mare problema a minerilor pensionati dupa 2011 este ca nu se revine calculul impartiri la 20 cand iesim la pensie si luam pensie mica fata de cei care au iesit in pensie inainte de 2011 ca se imparte acum la 30. Domnul deputat Cristian Resmerita a promis inainte de alegerile din 2012 ca va reveni calculul impartiri la 20 asa cum a fost inainte de 2011.

  Răspunde
 • 13 octombrie 2015 la 09:53
  Permalink

  Rugam conducerea cotidianului de mare tiraj din valea jiului , Cronica Vaii Jiului , sa ia un interviu domnului deputat, Cristian Resmeri?a,despre promisiunea electorala facuta in campania electorala din 2012 despre revenirea calcului impartiri la 20 cand iesim noi mineri in pensie. Acum se iasa cu pensie mica ca se imparte din 2011 la 30.

  Răspunde
  • 14 octombrie 2015 la 14:14
   Permalink

   Facturile pentru plata apei au ajuns sa depaseasca cu mult cele pentru plata energiei electrice. Cred ca rezolvarea acestei probleme, pana la urma, va fi iesirea in strada a cetatenilor cerand demisia hotilor care conduc Apa serv Valea Jiului.
   S? le fie rusine, ne fura pe fata!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.