Activitatea de tiparire a buletinelor de vot in judetul Hunedoara nu va fi afectata de incendiul produs duminica la magazia tipografiei. Hartia distrusa in incendiu a fost inlocuita deja din rezerva de stat. Subprefectul judetului Hunedoara, Vasilica, a fost luni la sediul tipografiei unde a avut loc incendiul  pentru a discuta cu reprezentantii acesteia referitor activitatea tiparirii buletinelor de vot necesare scrutinului electoral din data 10.06.2012.  Reprezentantii Prefecturii Hunedoara au dat asigurari ca activitatea de tiparire a buletinelor de vot va continua conform graficului stabilit, hartia afectata de incendiu fiind inlocuita de la Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Sociale.

“Urmare a evenimentului produs duminica dupa-amiaza la tipografia unde se tipareau buletinele de vot, am luat legatura cu ministrul delegat pentru administratie, Victor Paul Dobre, in vederea inlocuirii hartiei afectate de incendiu, iar in cursul zilei de astazi cantitatea necesara a fost inlocuita, astfel ca putem afirma ca nu vor exista nici un fel de intarzieri in organizarea si desfasurarea alegerilor autoritatilor publice locale la nivelul judetului Hunedoara.” a precizat subprefectul judetului Hunedoara, Vasilica Poteca.

Reamintima ca, in incendiul de duminica trei role de hartie pentru tiparirea buletinelor de vot au fost distruse si alte 24 afectate.

Carmen Cosman