Inca o acuzatie la adresa medicului Bratila

Considerat pana acum un medic foarte bun, cu multe rezultate pozitive in chirurgia plastica si reparatorie, cariera doctorului Sorin Bratila – cel care l-a operat pe un copil de numai 3 ani si jumatate la mana sanatoasa – incepe sa aiba de suferit.

Dupa ce cazul baietelului a fost facut public si a starnit indignare, noi acuzatii de malpraxis ies la iveala. O alta pacienta a medicului chirurg, Floarea Heges (59 de ani), l-a reclamat pe Sorin Bratila, iar cazul este cercetat de ministerul de resort.

„In anul 2010 a fost internata la Petrosani la domnul doctor Sorin Bratila pentru o problema de respiratie. A zis ca este o deviatie de sept nazal. M-a vazut si a zis ca trebuie operat. Nu m-a trimis nici unde, la un control ORL, cum trebuia. Dupa operatie am avut dureri enorme si tot nu puteam sa respir. A luat decizia de a ma opera inca o data si mi-a schimbat fizionomia, de aratam de nerecunoscut, eram desfigurata. Am ajuns la Targu Mures si cand m-au vazut, mi-au dat un tratament pentru infectia de dupa operatie si apoi dupa un an m-au operat ei”, a povestit femeia, din Lupeni.

Floarea Heghes (foto) spune ca doi ani de zile a avut probleme dupa operatia ratata de la Petrosani. In consecinta, a decis sa-si faca dreptate si l-a reclamat pe medic la Colegiul Medicilor. Ancheta este inca in desfasurare, iar luna trecuta i-a venit o solicitare de la Ministerul Sanatatii pentru a efectua o expertiza la o clinica specializata la Timisoara. Pe de alta parte, conform unei adrese trimise avocatului femeii,  doctorul Sorin Bratila sustine ca este nevinovat iar acuzele sunt nefondate.

Carmen Cosman

Advertisements

4 comentarii la „Inca o acuzatie la adresa medicului Bratila

 • 20 mai 2012 la 20:33
  Permalink

  Toata limea stie de trecutul penal al lui Bratila.E de notorietate ca este cel mai spagar medic de la Spitalul Petrosani,dar si cel mai indolent,nesimtit,infumurat medic.Sa dea Dumnezeu sa aiba parte si el ,cand s-o inbolnavii,sa fie tratat de medici ca el.Rusine,si ar merita un picior undeva.

 • 21 mai 2012 la 13:42
  Permalink

  sa nu judecam pripit. poate adevarul este la mijloc. gura lumii spune multe si uneori cu putin adevar. parintii sunt cei care cunosc problema si doar ei pot prezenta public (daca doresc) ce anume sau cum anume s-au petrecut faptele.

 • 21 mai 2012 la 19:05
  Permalink

  N-am avut de-a face cu dr. Bratila. Nu ma pronunt asupra profesionalismului sau. Dar, doar in Vestul salbatic de acum un secol si jumatate exista un medic la cateva sute de km patrati, care de unul singur le facea pe toate. Ala era si chirurg si anestezist si asitent si infirmier…

  Imaginati-va, intr-o sala de operatie, la o interventie chirurgicala, cam din cate persoane e formata echipa de lucru. Fiecare isi pregateste temele dinainte. Oare chiar toti din echipa aia au fost imbecili, sa confunde mana stanga cu mana dreapta?

 • 20 februarie 2015 la 14:23
  Permalink

  AM FOST OPERATA DE DOMNUL DOCTOR IN URMA CU APROAPE 8 ANI. NU AM AVUT NICIO PROBLEMA MEDICALA IN URMA ACESTEI OPERATII. DATORITA LUI SUNT ALTA FEMEIE. II MULTUMESC DIN SUFLET

Comentariile sunt închise.