Mircia Muntean,  fosta “masea stricata” a PNL-ului, actualmente candidat al partidului de tradatori si infractori, UNPR, vrea cu tot dinadinsul sa ajunga pe primul loc intr-un top al candidatilor cu cele mai multe ilegalitati semnalate pe parcursul campaniei electorale.

In Valea Jiului, acest ipochimen UNPR-ist, care viseaza sa conduca judetul, Doamne fereste!, este deja candidatul numarul unu al ilegalitatilor. Mircia Muntean este singurul dintre candidati care a incalcat inca dinainte de se da startul campaniei Legea electorala, cand s-a apucat sa impanzeasca toata Valea Jiului cu ciocolata de proasta calitate.

Mai apoi, “ bufonul politic” s-a trezit ca este un iubitor al traditiilor si s-a lipit la toate petrecerile campenesti ale momarlanilor. Daca era mancare gratis si alegatori de vrajit….Personal il cunosc pe Mircia Muntean si recunosc ca nu am mai intalnit un politician care sa minta in asa fel incat sa creada si el.

Daca ai ocazia sa stai de vorba cu acest “ bufon politic”, dupa primele cinci minute primesti atatea promisiuni (minciuni) incat Pinocchio la un loc cu alt „nasos”, Buratino,  sunt mici copii. El nu stie ce e onoarea, loialitatea si cuvantul dat. In schimb are cunostinte temeinice de cum sa prejudicieze bugetele locale, ori in a-si stabili comisioanele. A invatat si chinezeste, ca altfel nu se putea intelege cu investitorii de la DHS cat si cum sa ceara diferite favoruri. Deci, categoric un astfel de individ daca ajunge in fruntea Consiliului Judetean, hunedorenii isi pot rezerva un loc spre …Canada.

Oare e un pic … gay sau femeie?

Inca de la inceput vreau sa ii asigur pe toti homosexualii ca nu am nimic si nu ma intereseaza orientarile lor sexuale. Vorba romanului, daca dragostea e mare….. Am  o dilema, insa, care ma macina de cateva zile. Mircia Muntean e gay? Cum am ajuns la aceasta framantare? Pai, la lansarea “bufonului politic”, mai exact a lui Mircia Muntean la Petrosani, imnul sau a fost „I will survive”, adica imnul gay sau, in cel mai bun (rau?) caz, al femeilor puternice. Si nu o spun eu ca aceasta melodie este imnul gay-ilor. Cu o simpla cautare pe Internet am aflat despre „I will survive ca”: “Cantecele despre personalitati puternice si independente au avut intotdeauna appeal pentru persoanele gay, suplinind motivatie si incredere ca dificultatile pot fi depasite si exista toate premisele pentru o viata demna si fericita. Cea mai cunoscuta piesa din acest playlist este poate “I Will Survive” (Gloria Gaynor), dar si “Ain’t No Mountain High Enough” (Diana Ross) sau “Over the Rainbow” (Judy Garland) rezista testului timpului. Melodii precum “Free” (Ultra Nate) sau “Outside” (George Michael) sunt de asemenea foarte populare, iar efectul lor eliberator le asigura si astazi succes comercial.”

In concluzie, Mircia Muntean esti un el sau o ea?, sa stie si locuitorii din Valea Jiului, minerii carora le ceri votul, cum sa ti se adreseze cand mai ajungi prin zona sa imparti ciocolata ieftina sau mai stiu eu ce altceva… Poate prezervative, ce o fi rau? Ca presedinte la Consiliul Judetean, totusi, sper ca e o gluma ca vrei sa ajungi…

Marius MITRACHE