2.500 de lei pentru campioana noastra de la Bruxelles

Primaria Petrila a decis sa o premieze cu suma de 2.500 de lei pe gimnasta raluca Haidu, campioana europeana, impreuna cu echipa Romaniei, la Europenele de la Bruxelles. Hotararea de consiliu a fost votata de toti cei 17 consilieri prezenti la ultima sedinta de consiliu de la Petrila. Viceprimarul Constantin Ramascanu, spune ca au vrut ca, din putin lor, sa suplimenteze sumele alocate de Guvern pentru premierea echipei de aur a Romaniei. „Noi am hotarat, in urma cu trei ani, sa premiem copiii care s-au distins in tot ce inseamna bperformanta, adica olimpiadele scolare dar si rezultatele deosebite pe ramuri sportive. Cu ocazia castigarii Campionatului European de catre Raluca Haidu, am considerat ca putem sa facem o premiere individuala. Sa venim in sprijinul Guvernului, care a facut un gest frumos prin dublarea premiilor pentru gimnaste. Totusi, suma este mica, si am decis sa sprijinim si noi, din putinul pe care il avem”, a  declarat viceprimarul orasului Petrila, Constantin Ramascanu. In functie de programul Ralucai Haidu, suma oferita drept premiu de catre CL Petrila va fi inmanata parintilor gimnastei, ori chiar acesteia, in cadrul unei ceremonii organizate de administratia publica locala.

In varsta de aproape 18 ani, Raluca Haidu a contribuit, prin executiile sale, la obtinerea medaliei de aur a echipei Romaniei la Campionatele Europene de la Bruxelles. Familia acesteia o sustine din tot sufletul, insa in sportul de performanta orice ajutor este binevenit. Tatal Ralucai a lucrat 26 de ani in subteranele Minei Petrila, ca electrician, iar acum se afla in somaj, iar in curand isi va depune dosarul pentru pensionare. Sotia sa, Elena, este casnica. Cei doi locuiesc in Petrila, intr-un apartament cu trei camere, impreuna cu fratele mai mare al Ralucai, Iulian (21 de ani) si cel mic, Gabriel (9 ani).

Carmen Cosman

Advertisements

3 comentarii la „2.500 de lei pentru campioana noastra de la Bruxelles

 • 18 mai 2012 la 04:43
  Permalink

  Felicitari Ralucai si familiei ei.Va multumim.

  Răspunde
 • 18 mai 2012 la 18:25
  Permalink

  Paducel se mandreste si el repede cu munca altuia. El este cel care de fiecare data nu are bani pentru sportul petrilean, cel care are sportivi de renume in orasul de rezerva de nici nu are el par pe cap, dar cand e vorba de laudat e primul care se lauda cu sportivii. Acum da fuga la gimnasta si o premiaza cu 2.500 lei ca sa aiba campanie electorala mai inflorata ca da bine la alegator, dar cu restul sportivilor din oras cum ramene d.n primar? Ca pana la urma noi mergem la vot. Daca luati hotararile de Consiliu Local o sa vedeti cu usurinta ca sunt alocati pe hartie miliarde pentru activitatea sportiva, in schimb d.l Paducel cand trebuie sa vireze banii nu are. Dumnealui are doar pentru lucrari de mantuiala din oras, pentru plombari fictive, dar pentru sport ioc. RUSINE PRIMARULUI PADUCEL.EL ESTE CEL CARE INGROAPA SPORTUL IN PETRILA.RUSINE!

  Răspunde
 • 19 mai 2012 la 10:12
  Permalink

  Felicitari Ralucai ! Ar fi meritat macar 2500 de euro – nu cred ca nu s-ar fi gasit banii astia pentru o CAMPIOANA EUROPEANA !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.