Doctorul Bratila a incurcat mainile unui copil in timpul operatiei!

Scandal la Spitalul de Urgenta Petrosani, unde tatal unui baietel de numai 3 ani si jumatate il acuza pe un medic chirurg ca, in timpul operatiei, a  incurcat manile copilului. Practic, micutul avea o problema la mana dreapta, dar doctorul l-a operat la stanga. Colegiul medicilor si conducerea SUP trebuie acum sa descalceasca itele problemei.

Alexandru, de numai 3 ani si jumatate, avea o urgenta chirurgicala la mana dreapta, insa copilul s-a trezit operat la mana stanga. Tatal lui, Florin Danciu, este decis sa mearga pana in panzele albe si spune ca medicul in cauza, Sorin Bratila, i-a nenorocit copilul. „Baietelul a avut mana in ghips, iar de la Ortopedie s-a considerat ca problema poate fi rezolvata prin operatie si i s-a facut trimitere la Sectia de Chirurgie Plastica, la doctorul Bratila. Luni, copilul a fost internat, iar astazi a fost operat”, povesteste tatal micutului Alexandru. Acesta spune ca desi se scria clar ca este vorba despre mana dreapta si exista chiar si o radiografie, in timp ce problema medicala era vizibila, doctorul Bratila l-a operat exact la mana opusa, adica la stanga. „Am vorbit cu medicul, care mi-a spus ca asa scria pe hartiile pe care le-a primit el. Am depus plangere la conducerea spitalului si la Colegiul Medicilor”, a mai spus Florin Danciu.

Problema a intrat deja in atentia conducerii SUP, care trebuie sa afle cum de s-a facut o asemenea greseala. „Vom declansa o ancheta interna si vum vedea care este situatia. Se va discuta cu toate partile implicate”, a declarat medicul Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgenta Petrosani.

Carmen Cosman

3 comentarii la „Doctorul Bratila a incurcat mainile unui copil in timpul operatiei!

 • 17 mai 2012 la 10:02
  Permalink

  asa ceva numa la noi in petrosani se poate intampla unde te opereaza tot pe dos spital si medici incopetenti

  Răspunde
 • 17 mai 2012 la 11:45
  Permalink

  Nu a fost multumit de spaga…el nu a consultat copilul? Trebuia sa citeasca hartiile pe care le-a primit ca sa stie unde e problema? Nu -i mai ajung banii la asta , toata lumea stie…Parintii sa nu se lase, sa nu accepte sa fie despagubiti si el sa scape basma curata, mai pot pati si alte persoane la fel!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.