In cautarea electoratului…pe Facebook

Se vede ca a inceput campania electorala in forta. Acum, fiecare promite ca va face, ca va drege. Din ciclul “actiuni electorale” va prezentam urmatoarele.

PSD, in cautare de probleme

Spre exemplu cei de la Partidul Social Democrat din Petrila au luat-o la pas prin localitate. Ei au ajuns, ieri (marti/n.r.) in localitatea  Cimpa. De ce? Pentru a afla problemele oamenilor, cel putin asta spun ei. In urma acestei calatorii electorale ei au aflat diferitele nemultumiri ale cetatenilor, pe care spun ei ca vor incerca sa le rezolve.

Scoala de soferi pentru lupeneni

Un alt candidat din vestul Vaii Jiului la functia de primar, Marcel Rad, le promite pe Facebook alegatorilor ca ii va ajuta pe tinerii care au implinit varsta de 18 ani sa faca scoala de soferi. Rad are mai multe tinte electorale. Printre cele mai ambitioase se numara construirea de locuinte sociale si pentru tineri, construirea de parcuri, creearea de locuri de munca si dezvoltarea turismului.

Exemplele electorale de pe retelele de socializare pot continua. Pe masura ce se apropie data alegerilor acestea se vor intensifica.

Raul Irinovici

Advertisements