Candidatii la Primaria Uricani protesteaza impotriva lui Buhaescu

Contracandidatii primarului orasului Uricani, Danut Buhaescu, au hotarat sa protesteze impotriva faptului ca afisele le-au fost rupte la nici 24 de ore dupa ce le lipisera pe panourile de afisaj special amenajate in acest sens.

”In colaborare cu toti ceilalti candidati la functia de primar al orasului Uricani, am ajuns la concluzia ca nu vom mai pune afise pe panourile amenajate special pentru asta in semn de protest. Asteptam cu incredere rezolvarea data de organele competente, respectiv biroul electoral de circumscriptie si Politia orasului Uricani. Pentru ca BEC este autoritatea care gestioneaza reclamatiile, astept de la ei sa-mi trimita o instiintare referitoare la plangerile formulate de mine. Pana atunci eu si ceilalti ne-am pus de acord sa nu mai lipim afise, sa ramana numai ale lui Buhaescu pe panouri”, a declarat Ilie Parvan, candidatul USP la Primaria orasului Uricani.

Sorin Sanda, candidatul la primarie din partea PP-LC, spune ca ceea ce se intampla este o competitie lipsita de fair-play. ”Nu este fair-play in ceea ce fac oamenii USL-ului. Pana la urma toti am pus munca si bani in acele afise, in campania noastra. Unii din buzunarul lor, altii din bani publici, dar mi se pare ca intr-o tara democratica trebuie lasata toata lumea sa isi exprime optiunea. In Uricani insa se lucreaza pe la spate, suntem amenintati cu atacuri, suntem jigniti si urmariti. Unde mai este fair-play-ul aici? Noi am hotarat sa nu mai lipim afise pe acele panouri, pentru ca el cu clica lui isi bat joc de munca si de banii nostri”, a declarat Sorin Sanda.

Daniel Moraru, candidatul la primarie din partea PRM, precizeaza ca Buhaescu nu-si respecta dispozitiile date de el.

”Faptul ca inca nu sunt puse afise este o forma de protest. Si nu este vorba despre acuzarea primarului, ca sunt constient ca nu le rupe el personal. Cert este ca avem doua dispozitii date de primar, dispozitii pe care chiar el, care le-a dat, nu le respecta. Iar eu tot astept raspunsul prompt al organelor competente referitoare la reclamatiile formulate de mine”, spune Daniel Moraru.

Anamaria NEDELCOFF

Advertisements