Pestera Bolii, gazda concertului anual ”a capella”

Asociatia Petro Aqua Petrosani organizeaza si in acest an concertul de muzica ”a capella”, la Pestera Bolii, sambata, 19 mai 2012, ora 11,00. Prin voluntariatul de exceptional al Asociatiei Petro Aqua Petrosani, presedinte Imre Szuhanek, continua seria actiunilor  culturale de inalta tinuta din Valea Jiului, pentru locuitorii ei, in parteneriat cu SC Comexim-R Lupeni si Compania Nationala a Huilei si cu sprijinul Primariei Petrosani.

In data de 19 mai 2012, de la ora 11,00, la Pestera Bolii va avea loc concertul anual de muzica ”a capella” sustinut de coruri ale bisericilor confesionale crestine din tara si din Ungaria.

Au confirmat participarea Corul Reunit al Forumului German din Resita, Corul Arhanghelii din Orastie si Corul Gizella din Varpalota, Ungaria, orasul infratit cu Petrosaniul.

”Anticamera” Pesterii Bolii, care a devenit galerie de arta in cadru natural, va gazdui o expozitie de pictura naiva si de icoane.

La evenimentul de la Pestera Bolii sunt asteptati toti iubitorii de muzica si arta, dar si cei care, descoperind aceste minuni, pot deveni fani infocati.

Ileana Firtulescu

Un comentariu la „Pestera Bolii, gazda concertului anual ”a capella”

  • 16 mai 2012 la 04:59
    Permalink

    Interesant, toate lucrurile de inalta tinuta se petrec in …pestera!!! Extraordinar! Iar CNH(primul si cel mai mare datornic al tarii se tot tine de sponsorizari vad, Primaria Petrosani nu are alta treaba?).
    Pentru unii dintre noi si biletul de tren pana la Pestera Bolii e mare, desi poate ne plac si noua corurile!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.