Sfasiata de caini in incinta Preparatiei Coroiesti

O angajata a Preparatiei Coroiesti a ajuns la Spitalul de Urgenta Petrosani cu multiple plagi, dupa ce a fost atacata si muscata de cel putin 10 caini, din incinta unitatii unde lucreaza.

Initial femeia in varsta de 46 de ani a fost transportata la Spitalul Municipal Vulcan, unde I s-a acordat ingrijire medicala de urgenta, iar de aici a fost transportata la Petrosani. Managerul Spitalului de Urgenta Petrosani, dr. Alin Vasilescu, a declarat ca victima este stabila si se afla internata la Sectia de Chirurgie Plastica. „S-a facut toaletarea plagiloc si, acolo unde a fost nevoie au fost saturate plagile respective”, a declarat Vasilescu. Acesta spune ca, in momentul in care a ajuns la spitalul din Petrosani, femeia prezenta multiple plagi muscate. Conform primelor informatii, cainii care au atacat-o pe femeie si au muscat-o apartin unei societati care desfasoara activitati pe platforma Preparatiei Coroiesti.

Primarul municipiului Vulcan, pe raza caruia s-a intamplat incidental, spune ca nu poate intervene in curtea societatii. „Stiu despre incident, dar, din pacate,noi in curtea unitatii miniere nu ne putem baga sa adunam maidanezii”, a spus Gheorghe Ile,primarul municipiului Vulcan.

Carmen Cosman

Advertisements

Un comentariu la „Sfasiata de caini in incinta Preparatiei Coroiesti

  • 17 ianuarie 2012 la 03:07
    Permalink

    Am inteles ca nu se baga in curtile unitatilor,dar pe strada….in fata primariei parca esti la stana,apare cate o haita de 8-10 dulai de iti sta inima in loc.
    Oare nici in zona asta nu se poate,,baga”primarul?in care zona poate? la pretul gunoiului poate?
    E jenant ca s-au investit atatia bani in oras si circulam alaturi de maidanezi,vai de ea civilizatie si de ei edili…

Comentariile sunt închise.