O femeie de 57 de ani cu probleme psihice a fost calcata vineri la primele ore, de un tren. Oamenii legii au fost sesizati de cei care au zarit cadavrul dimineata pe calea ferata, dar nu este exclusa varianta sinuciderii.1
Trupul fara viata al femeii a fost zarit de oameni vineri dimineata, în zona Dacia de la Petrosani.  Femeia de 57 de ani era cunoscuta celor de la ambulanta, dupa ce acestia au transportat-o cu doua zile in urma la spital. Ultimul tren a trecut putin dupa miezul noptii si atunci se pare ca ar fi avut loc tragedia.
Politistii au fost anuntati de existenta cadavrului la ivirea zorilor, iar oamenii legii cand au vazut cadavrul au recunoscut-o pe femeie despre care spuneau ca le-a dat multe batai de cap. Aceasta locuia pe unde apuca si luna trecuta abia fusese internata la spitalul de boli mintale la Zam.
Nimeni nu stie cum a ajuns sub rotile trenului si daca a fost un act voluntar, ori involuntar. Femeia locuia din cand îi cand la un nepot in Cartierul Aeroport, iar politistii au intervenit de nenumarate ori in scandalurile provocate de ea si rudele sale.
Politia a deschis o ancheta si nu este exclusa varianta sinuciderii.
Diana Mitrache