Tiberiu Iacob Ridzi si echipa de consilieri ai USP s-au lansat in cursa electorala pe muzica Gloriei Gaynor, I Will Survive si cu o sala impodobita in culoarea verde.

Sala de marmura a Primariei Petrosani s-a dovedit a fi neincapatoare pentru sutele de sustinatori ai primarului Tiberiu Iacob Ridzi si echipei acestuia care si-au lansat ieri candidatura pentru alegerile din 10 iunie. Tiberiu Iacob Ridzi a fost primit in urale, precum invingatorii, de cei prezenti la lansare. Demn de remarcat este si echipa de consilieri, oameni valorosi ai comunitatii din Petrosani, printre care, cu scuzele derigoare pentru cei pe care nu ii nominalizam, se regasesc fostul rector al Universitatii Petrosani, Nicolae Ilias, directorul general Florin Mirza,

inspectorul general al ISJ, Alexandru Lautaru, directorul INSEMEX, Constantin Lupu, ori managerul SUP, Alin Vasilescu. La eveniment au fost prezenti lideri ai USP de la judet in frunte cu presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, dar si reprezentanti ai altor formatiuni politice.

Marius MITRACHE