Pentru a-si extinde canalele de vanzare, managerii companiei Rocast au lansat un magazin online pentru care au ales platforma SeniorE-commerce. In doar trei luni de functionare, compania a reusit sa creasca cu 10% vanzarile catre persoanele fizice.

Evolutia pozitiva s-a datorat atat activitatilor intense de promovare desfasurate, cat si beneficiilor puse la dispozitia clientilor online: discount-uri preferentiale, livrare in 24 de ore, asistenta telefonica etc.

 „Portalul online de la Senior Software este ca un ghid pentru clientii nostri si este absolut necesar, fara un astfel de instrument nu poti sa evoluezi in ziua de azi. Chiar daca oferi modalitati clasice de vanzare, direct de la sediu sau prin agentii de pe teren, trebuie sa te indrepti si catre comertul electronic. In plus, daca doresti sa-ti maresti cifra de afaceri cam cu aceleasi resurse, magazinul online este cel mai accesibil instrument”, a declarat dl. Horatiu Vonica, Directorul General al companiei.

Pentru a imbunatati comunicarea cu clientii, magazinul online este integrat cu sistemul SeniorERP pentru managementul resurselor companiei, utilizat de Rocast de peste 5 ani. Comenzile plasate ajung automat in sistemul ERP pentru a fi procesate, iar informatiile cu privire la preturi, disponibilitatea produselor sau alte caracteristici ale acestora sunt actualizate imediat.

Solutia SeniorE-commerce este integrata cu SeniorERP – cea mai noua platforma tehnologica ERP pentru managementul companiilor cu activitati de productie, distributie, retail si service, oferind beneficii precum: reducerea costurilor de operare a magazinului online si implicit a procesarii comenzilor suplimentare; cresterea veniturilor prin abordarea segmentului de consumatori online; imbunatatirea relatiei cu clientii prin asigurarea transparentei informatiilor (preturi, istoric comenzi, detalii produse); scurtarea timpului de livrare deoarece comenzile plasate online ajung direct in ERP si sunt procesate mai repede; fidelizarea clientilor prin discount-uri preferentiale, promotii usor de gestionat, liste de preturi personalizate etc.

Printre produsele Senior Software se afla: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM si SeniorCPM.