Ganduri de campanie

A inceput lupta electorala, iar candidatii se straduiesc care mai de care sa convinga electoratul ca ei sunt cea mai buna alegere. Insa, pe parcursul unei luni de zile de acum incolo, lucrurile se vor precipita si nu de putine ori vor merge intr-o extrema sau alta. Asa ca, aceasta lupta se anunta una dura. “Eu discut toate problemele cu cetatenii, le demonstrez ceea ce am facut, am in plan pentru noul mandat problemele comunitatii nostre si daca voi fi atacat cu ceva probleme, voi raspunde in mod cinstit si corect, fara agresiune verbala si, eu stiu, fizica ”, a afirmat Gheorghe Ile, actual  primar si candidat PSD pentru un nou mandat la primaria Municipiului Vulcan.

“Normal, eu m-as astepta ca aceasta campanie electorala sa fie una curata, sa-si vada fiecare de treaba lui si sa vorbeasca de proiectele pe care le are si ceea ce ar putea sa faca, insa, sigur nu va fi asa. Va fi o campanie dificila, murdara, iar cetatenii vor trebui sa auda tot felul de magarii ”, a declarat Cornel Resmerita, actual primar si candidat USL primaria Municipiului Lupeni.

La Vulcan, Gheorghe Ile, actualul primar si candidat din partea PSD  pentru aceasta functie, spune ca vrea sa termine proiectele pe care le-a inceput, dar sa si demareze altele noi, pe care le are in plan. “ Aici sunt foarte multe obiective  de realizat in viitorul mandat. Avem cel putin 22 de puncte pe care le-am prevazut in cei patru ani ” , a spus Gheorghe Ile.

La Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, primarul urbei, dar si candidat din partea USP, la fel, merge pe ideea de continuitate. “ In primul rand, voi duce la bun sfarsit proiectele incepute, vom continua dezvoltarea Petrosaniului care nu trebuie sa se opreasca. Suntem cu foarte multe proiecte in derulare, dar si cu altele in asteptare atat in faza de licitatie, cat si in faza de semnare de contracte.

Voi incerca in urmatorii patru ani de zile sa rezolv cat mai multe proiecte legate de infrastructura, de canalizare, de apa, de drumuri, spatii verzi, izolarea blocurilor, reabilitarea drumurilor catre asezarile satesti din jurul Petrosaniului si, bineinteles, proiectul care poate sa schimbe nu numai Petrosaniul, ci intreaga zona a Vaii Jiului, este vorba de dezvoltarea domeniului schiabil ”, a afirmat Tiberiu Iacob Ridzi, actual primar si candidat USP la primaria Municipiului Petrosani.

La Lupeni, primarul in functie si candidatul din partea USL, Cornel Resmerita, spune ca are drept scop transformarea orasului intr-unul turistic. “Inainte de toate trebuie sa terminam gazul  metan care nu este terminat in Municipiul Lupeni si pe asta o sa ma duc pana la sfarsit, pentru ca toti cetatenii trebui sa aiba gaz in case si, sigur, vom merge pe tot ce inseamna infrastructura si aici ne referim la strazi, termoizolarea blocurilor, deci, intr-un cuvant, daca tot orasul nostru este unul turistic, trebuie sa arate inca de la intrare si pana la iesire ca un oras turistic. Blocuri vopsite cu niste culori placute,vii, si strazile sa fie cat se  poate de bune, pentru ca turistii sa vada cu adevarat un oras frumos ”, a declarat si Cornel Resmerita.

Luiza Andronache

Advertisements

9 comentarii la „Ganduri de campanie

 • 14 mai 2012 la 03:50
  Permalink

  Lui Lupascu ii este teama de ce vor spune contracandidatii despre el,de fapt toata lumea stie ca a furat din primaria asta falita tot ce a putut si a distrus tot sportul din oras,la fel cultura si multe altele doar sa faca avere ilicita !Dumnezeu nu doarme!

 • 14 mai 2012 la 07:32
  Permalink

  Lupascu -Resmerita Cornel a avut timp sa arate ce poate.Si a aratat:un oras falimeanar,ca unul din filmele de groaza,dar cu 2 vile ale famigliei care arata opulenta si parvenitismul!A venit timpul sa lase primaria penteu altul care sa recupereze ce a furat el si acolitii si sa faca ceva si pentru oameni!AFARA CU RESMERITA! LA RACOARE CU EL!

 • 14 mai 2012 la 09:15
  Permalink

  Ce sa zic, cele mai proaste drumuri sunt la Lupeni. De aia nu l-a reparat primarul ca sa mai prinda un mandat. Ile are 22 proiecte., ale PDL-ului sau ale PSD-ului ? sau ale tot de pe vremea lu Hodor ?.Slab articol.

 • 14 mai 2012 la 09:36
  Permalink

  cu cata nerusinare folosesc tot felul de tertipuri sa mai prostesca cetatenii… de ce nu mai candideaza RIDZI ca PDL-ist PORTOCALIU…??? acum s-a inverzit… poate-l mananca vaca… in ceea ce-l priveste pe farmazonul de ILE, un individ fara caracter, un perfid care a fost complicele PDL-ului, impreuna cu o alta farmazoana ANGELA STOICA ,la taieri de salarii, pensii, inchideri de scoli, mine, spitale… obrazul lor este mai gros ca talpa la incaltaminte… mare greseala a PSD-ului sa defileze cu asemenea specimene…

 • 14 mai 2012 la 09:42
  Permalink

  ile tradatoru mai are tupeu sa vorbeasca si-a luat toata gasca la ciolan,sper sa piarda.VOTATI PNL!!!

 • 14 mai 2012 la 11:17
  Permalink

  La PETRILA lucrurile sunt clare : cetatenii au inteles ca daca e la guvernare e PSD trebuie ales tot primar PSD ca sa vina multi bani in oras ;deci votam Bobar Gheorghe !

 • 14 mai 2012 la 16:54
  Permalink

  Jos cu toti hotii mincinosi.

 • 14 mai 2012 la 18:28
  Permalink

  La Petrila s-a saturat lumea de momarlanul de Paducel, au inteles in sfarsit ca trebuie sa schimbe ceva. Nu conteaza cine vine, conteaza doar sa se termine odata cu domnia lui Paducel.

 • 8 iunie 2012 la 09:27
  Permalink

  Razmerita a furat de a traznit, aacum culmea, iubeste USL.Dorim dupa prabusirea lui Corpul De Control al Primului Ministru sa al ia la puricat,la cat a ciordit poate infunda lejer puscaria sa demonstreze USL ca nu accepta toti hotii in partid daca vor sa fie credibili.

Comentariile sunt închise.