Candidatul dar si primarul in functie al orasului Aninoasa sta linistit desi nu a luat startul campaniei electorale. Saracie sau credulitate? Primarul in functie al orasului Aninoasa – considerat cel mai sarac oras al judetului dupa inchiderea minei din localitate – face haz de necaz, chiar si acum cand s-a inscris in cursa pentru un nou mandat.

Ilie Botgros a fost singurul candidat al Aninoasei care nu a luat startul campaniei electorale, materialele sale promotionale, in speta afise banere, lipsind cu desavarsite. Unii au pus aceasta lipsa pe seama saraciei, altii pe prea marea credulitate in izbanda a lui Botgros avand in vedere ca este unul dintre cei mai longevivi primari din judet, acesta ocupand fotoliul din fruntea urbei inca din 1992.

Pentru clarificari, jurnalistii i-au adresat intrebarea fireasca: de ce nu si-a lipsit afise in debutul campaniei si daca o va face in urmatoarele zile.

Cu atitudinea specifica, acesta a raspuns razand: ba mi-am pus afise, cum sa nu! Eu le-am pus inca din 1992! Botgros a precizat ulterior ca singura sa actiune in acest sens va fi campionatul de fotbal, care se va desfasura in ultimele 10 zile de campanie, prilej cu care se va achita si de acesta sarcina pe care si-a asumat-o.

Ileana Firtulescu