Soferii blocheaza gunoierii

Lipsa locurilor de parcare creeaza la Petrosani adevarate scene din filmele de comedie. Soferii care se inghesuie in parcari si pe spatiul dintre acestea, blocheaza gunoierii, care dimineata cara ghenele printre masini.

Masinile parcate in toate colturile si fara noima in partea de Nord a Petrosaniului ii pun pe gunoieri in dificultate. Pentru ca soferii nu mai au loc pe spatiile destinate parcarii, acestia isi lasa masinile unde apuca. Asta ii incurca enorm pe gunoieri in fiecare dimineata, cand situatia devine de-a dreptul penibila.

Pentru ca nu au loc printre masini cu autoturismul cu care cara gunoiul, oamenii de la salubritate sunt nevoiti sa care mizeriile in mana pana la locul in care parcheaza soferul lor.

“E pur si simplu de rasu-plansu. Nu se poate asa ceva! Cei care isi lasa masinile intre cele doua parcari nici macar nu se gandesc cat de mult incurca. Ii vad in fiecare dimineata pe gunoieri cum se caznesc, saracii, sa care gunoiul pana la masina lor. Nu se poate asa ceva!. Intr-o zi o sa ne lase cu gunoiul acolo”, spune un locatar din zona de Nord a municipiului Petrosani.

Situatia se repeta in fiecare zi si  nimeni nu a luat nicio masura. Gunoierii sunt singurii care se lupta cu indolenta soferilor, in timp ce locatarii din cartier se tem ca va veni vremea cand gunoiul nu le va mai fi ridicat.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Soferii blocheaza gunoierii

  • 13 mai 2012 la 18:20
    Permalink

    ce bine ca sint alegerile asa ajunge si primaru la ei
    nu a mai fost de 4ani

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.