Valea noastrã aur poartã, noi milogi din poartã-n poartã…

Valea Jiului, un loc atât de frumos, atât de bogat, cu oameni harnici, cu atâtea bogãtii sãdite de Dumnezeu în muntii care ne înconjoarã, si totusi… atât de sãracã. ªtiu, si voi ca si mine v-ati simtit umiliti, priviti de sus, evitati, doar suntem din … mai departe

One thought on “Valea noastrã aur poartã, noi milogi din poartã-n poartã…

 • 10 iulie 2015 at 18:36
  Permalink

  Baiatule, tu visezi frumos cu ochii deschisi! Apuca-te de scrie poezii XXX, poate-ti trece starea de melancolie sadica, pe care o traversezi. Cine stie poate atingi Nirvana, intr-un final.
  Dupa atata jurnalism local, inca nu realizezi ca oamenii din aceasta vale, au fost pur si simplu indobitociti in masa, ca intr-un final sa fie aruncati la gunoi.
  Valea Jiului a fost redusa la o masa amorfa de milogi tembeli ideologici cu mana intinsa, care defileaza cu pancarta agatata de gat, inca de pe vremea lui Ceausescu, pana in prezent si pe care scrie mare cat casa Scanteii:
  Noi muncim si nu gandim. Suntem milogi si tembeli si ne vindem votul pentru o sticla de ulei si 1Kg de faina si promisiunea ca Valea Jiului va devenii puct turistic intenational de referinta in istoria plajelor insorite, de cea mai buna calitate si cu cea mai albastra apa dulce, dupa care o luam de la capat cu: milogi, tembeli, mana intinsa, plaje soare turism montan internatinal, ulei, faina la Kg. In rest, Dumnezeu cu mila, sau scapa cine poate. AMIN!
  Run Dude, Run!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *