Inca un jaf a avut loc joi dupa amiaza la Lupeni la o sala de jocuri. Acesta este cel de al doilea tun dat la o astfel de institutie si vine la scurt timp dupa ce un angajat de la o benzinarie a fugit cu incasarile. Politia il cauta pe cel care ar fi fugit cu banii.
Suma de 6.000 de lei lipsesc din casa de marcat a salii de jocuri Winner, acolo unde in noaptea de miercuri spre joi a avut loc, cel mai probabil un jaf. Oamenii legii stiu ca politia a fost alertata de paznicii care au gasit joi dimineata casa de marcat deschisa si din incasari lipseste suma de bani. „Firma de paza a constatat ca dimineata, casa de marcat era deschisa si din ea lipsesc cei 6.000 de lei. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala si sunt cautati vinovatii”, a declarat Laura Bradu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.
Cu numai cateva saptamani in urma, la Lupeni, un angajat de la Baril a plecat cu suma incasata de benzinarie intr-o noapte si, deocamdata, nu a fost gasit.
Mai mult, la Lupeni a avut loc si o spargere similara la o alta sala de jocuri, iar hotii care au spart un zid de rigips au fugit atunci cu seiful.
Diana Mitrache