Inca un jaf la Lupeni

Inca un jaf a avut loc joi dupa amiaza la Lupeni la o sala de jocuri. Acesta este cel de al doilea tun dat la o astfel de institutie si vine la scurt timp dupa ce un angajat de la o benzinarie a fugit cu incasarile. Politia il cauta pe cel care ar fi fugit cu banii.
Suma de 6.000 de lei lipsesc din casa de marcat a salii de jocuri Winner, acolo unde in noaptea de miercuri spre joi a avut loc, cel mai probabil un jaf. Oamenii legii stiu ca politia a fost alertata de paznicii care au gasit joi dimineata casa de marcat deschisa si din incasari lipseste suma de bani. „Firma de paza a constatat ca dimineata, casa de marcat era deschisa si din ea lipsesc cei 6.000 de lei. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala si sunt cautati vinovatii”, a declarat Laura Bradu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.
Cu numai cateva saptamani in urma, la Lupeni, un angajat de la Baril a plecat cu suma incasata de benzinarie intr-o noapte si, deocamdata, nu a fost gasit.
Mai mult, la Lupeni a avut loc si o spargere similara la o alta sala de jocuri, iar hotii care au spart un zid de rigips au fugit atunci cu seiful.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *