Mii de ajutoare de urgenta pentru saracii din Lupeni

Mii de nevoiasi din Lupeni au beneficiat in ultimele luni de ajutoare de urgenta acordate de primarie.

Oamenii care au avut o problema de sanatate si-au putut depune dosarele spre analiza la Biroul de Asistenta Sociala, iar dupa putin timp au si fost contactati pentru a primi banii. „De la inceputul anului, aproximativ 3000 de persoane si-au depus dosarele. Este vorba de persoane cu handicap, persoane pensionate pe caz de boala sau care au avut operatii si se deplaseaza la clinici de specialitate in alte judete, iar acum mai avem aproximativ 900 de oameni care trebuie sa-si ridice banii. Vreo 500 de ajutoare se vor plati in aceasta saptamana si restul in cealalta, iar de la 1 iunie se va relua primirea de dosare pentru cei care mai sunt in astfel de situatii”, ne-a declarat Gabriel Lungu, city manager-ul de la Lupeni.

In cele mai multe cazuri, suma pe care au primit-o cei care si-au depus dosarele a fost de 200 de lei, dar in cazuri speciale, in care beneficiarul trebuia sa faca un tratament medical  mai costisitor, spre exemplu, cuantumul ajutorului a fost mai mare.

Luiza Andronache

4 comentarii la „Mii de ajutoare de urgenta pentru saracii din Lupeni

 • 10 mai 2012 la 04:46
  Permalink

  Hm…..mi se pare foarte curios. Pana acum toate primariile se plangeau de lipsa de fonduri. Dintr-o data banii dau pe dinafara….se dau bonuri pt.alimente, se dau ajutoare de urgenta. Mie imi cam miroase a mita electorala. Pacat ca in mita asta se da din buzunarul nostru..al tuturor.

  Răspunde
 • 10 mai 2012 la 10:15
  Permalink

  Nevoiasi?In blugi ‘blonde,…Astia sunt potentialii votanti ai turnatorului!

  Răspunde
 • 12 mai 2012 la 11:56
  Permalink

  Dana, ai dreptate – pana acum 2 luni, Resmerita al nostru se vaita ca n-are bani nici de salarii… hodoronc-tronc, a gasit pentru toate… dar vrea omul sa-si pastreze pozitia aia din care nu rezolva nimic si pentru care ii ameteste pe amarati cu 200 de lei… care e mai nimic, dar il face pe om sa spuna”vedeti ce bun e primarul, cum ne da?”… iar Lupeniul ramane cel mai urat oras din Valea Jiului… ce pacat… 🙁 – Votati Resmerita, ca va fi la fel !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.