La Petrosani, consilierilor din PSD si PNL li s-a urcat puterea la cap

Schimbarea Guvernului si venirea la Putere a aliantei PSD- PNL pare sa li se fi urcat la cap alesilor din teritoriu, care dintr-odata s-au vazut cu sacii in caruta si cu mainile la borcanul de miere.

Asa se face ca, la Petrosani, spre exemplu, consilierii din PSD si PNL au considerat de cuviinta sa nu se mai prezinte la sedinta de consiliu de indata programata pentru data de 8 mai, in care ar fi trebuit sa dezbata trei proiecte de hotarare ce faceau referire la concesionarea unor terenuri. Colegii lor din Consiliul Local, din PD-L au ramas uimiti de “ boicotul” cu atat mai mult cu cat pana acum niciodata nu s-a inregistrat o absenta in masa a consilierilor PSD si PNL.

“La Petrosani si-au facut simtita prezenta, cu ghilimelele de rigoare, prin neprezentare. Acum sunt la Putere si isi permit. Erau insa trei proiecte de hotarare ce priveau concesionarea unor terenuri care aveau nevoie de 13 voturi pentru a putea fi aprobate. Singurul prezent al celor care acum sunt la Putere a fost Ioan Hortopan de la PSD”, a declarat unul dintre locali prezent la sedinta.

Pe de alta parte consilierul PSD Ioan Hortopan sustine ca s-a aflat din greseala la sedinta de consiliu. “ Am venit cu alte treburi prin primarie si am intrat la sedinta. Nu stiu de ce nu au venit restul colegilor mei, dar au fost doar cateva proiecte printre care si o deplasare la Varpalota si nu s-a mai tinut sedinta din lipsa de cvorum”, declara Hortopan.

Marius MITRACHE

4 comentarii la „La Petrosani, consilierilor din PSD si PNL li s-a urcat puterea la cap

 • 8 mai 2012 la 20:27
  Permalink

  Acum va vedea primarul Tiberiu Iacob Ridzi si fata nevazuta a unor „oameni” (plimbarati prin strainatate cu bani de la Primarie si CNH)cu doua fete cum este „bolnavul” Petre Dragoescu.

  Răspunde
 • 9 mai 2012 la 04:01
  Permalink

  Titlul corect cred ca ar fi fost „Primarului Ridzi i s-a urcat puterea la cap”.Nu am vazut nici un cuvant despre ce concesionari este vorba.Spre stiinta,un punct de pe ordinea sedintei era concesionarea parcului de la Teatrul Vechi lui Sorin Avramescu(cumnatul lui Gardean,propus pe lista consilierilor locali PDL),pe 25de ani cu un pret ridicol pe an.Simpla coincidenta sau este vorba de campania electorala si bani multi?Trebuie rasplatiti sponsorii,dar nu inainte ca pe centura,ce zici domnule Ridzi?

  Răspunde
 • 9 mai 2012 la 06:32
  Permalink

  Cred totusi, asa ca o parere personala, ca boicotul cu pricina de care vorbeste tanarul Mitrache a fost regizat chiar de PDL si amplificat prin prezentul articol!!!

  Răspunde
 • 10 mai 2012 la 04:35
  Permalink

  Domnul primar Tiberiu Iacob-Ridzi si-a facut „treaba” la Primaria Municipiului Petrosani. Ar fi cazul sa ne lase!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.