Degetele si pumnul sindical

Sa nu spui niciodata NICIODATA, zice o vorba. Este si cazul a doua sindicate, pâna nu de mult aprige rivale, care acum si-au ”strâns toate degetele Intr-un pumn solid, care sa fie o forta, pentru a pastra unitatea In Valea Jiului”. O exploatare miniera plina de ”beneficii” ale democratiei In domeniul sindical este cea de la Livezeni. Solidaritatea 99, Libertatea 2009, Sindicatul Liber… Deci minerii, membri de sindicat, pot fi fericiti si Inca este loc de mai bine.

La unul din departamentele Sindicatului Muntele, respectiv Sindicatul Solidaritatea 99, astazi, au loc alegeri pentru functiile de sef departament si adjunct sef departament. Pentru sefie candideaza Robert Paval (actual sef) si Daniel Nasturica. Pentru adjunct – Petrica Marc si Gheorghe Leuca. Solidaritatea 99 are 330 de membrii din totalul de circa 1100.

Doar ca acest sindicat Solidaritatea 99 a luat fiinta ca o replica la Sindicatul Liber condus de Adrian Jurca, iar acum Solidaritatea 99 este un departament al structurii Muntele, unde  colider este acelasi Jurca. Robert Paval ne lamureste cam cum stau lucrurile si cum poate evolua sau involua un sindicat. Greu s-a lasat convins sa vorbesca oficial, considerând ca

treaba sa este In mijlocul membrilor sai de sindicat.

”Un lucru bun s-a Intâmplat când scopul este comun: viitorul Companiei Nationale a Huilei. S-au lasat la o parte acele orgolii paguboase si ne-am dat mâna pentru a depasi situatia grea prin care a trecut si trece CNH. Am strâns toate degetele

Intr-un pumn solid, care sa fie o forta, pentru a pastra unitatea In Valea Jiului.

Marti, oamenii pot alege pe cine cred ei ca poate sa-i reprezinte, pot forma alt sindicat, pot face orice pentru ca sunt oameni liberi si pot alege oamenii si locurile care Ii reprezinta si unde se regasesc. Alegerile se fac exact pe acelasi principiu al alegerilor locale” – a declarat Robert Paval.

Toti cei patru candidati la conducerea sindicatului Solidaritatea sunt oameni apreciati de colegii lor si considerati ca fiind pregatiti pentru aceste vremuri grele ale mineritului din Vale.

Ileana Firtulescu

Advertisements

2 comentarii la „Degetele si pumnul sindical

  • 7 mai 2012 la 18:53
    Permalink

    Pavale sa ne s-u-g-i pe toti membri de sindicat.Esti un jegos si tu si fratele tau de la care ai mostenit sindicatul .esti un gunoi o lepra sociala care ai trait pe spatele nostru.Nasturica fa-l praf pe gunoiul de paval.

  • 8 mai 2012 la 03:51
    Permalink

    Ati strans toate degetele intr-un pumn,dar ati lasat ridicat mijlociul pe care tu si Jurca il aratati minerilor pe care ii mintiti si ii furati.Noi am plecat de la Jurca iar tu ne-ai tradat si ne-ai vandut.Pleaca!!!!

Comentariile sunt închise.