Ile vs. CIrstoiu. Actul I

La Vulcan, campania electorala a si Inceput, iar primii care au intrat Intr-un razboi al declaratiilor sunt primarul Gheorghe Ile si unul dintre contracandidatii lui, Alina Cirstoiu. Ile o acuza pe CIrstoiu ca se crede deja primar In  Vulcan si ca planuieste matrasirea functionarilor publici incomozi.

”Unii se Imbata cu politica, se cred deja primari. Deja Isi pun sefi la Politia Locala, schimba contabila si dau afara functionarii. Nici nu au ajuns In campanie si schimba tot, ca daca ea vine la putere… Este vorba despre doamna CIrstoiu, care se si crede deja primar aici. Ea zice ca din data de 11 mai va fi primar si ca va schimba tot”, a declarat Gheorghe Ile.

Alina CIrstoiu neaga Insa acuzatiile. ”Eu nici nu am pomenit de asa ceva, prefer sa nu comentez. Eu, spre deosebire de Gheorghe Ile, stiu legea si functionarii nu pot fi dati afara. Nu am spus asa ceva, nu pot sa fac asemenea lucruri. Astea sunt prostii. Cred ca este foarte posibil ca cineva sa Incerce sa-l intoxice, ca sa se accentueze razboiul dintre noi. Sunt intoxicatii si manevre”, a declarat Alina CIrstoiu.

Anamaria NEDELCOFF

Advertisements

2 comentarii la „Ile vs. CIrstoiu. Actul I

 • 7 mai 2012 la 19:00
  Permalink

  Alina este aprijinita de Popescu Meridian care nu are alt scop decat acapararea catorva perimetre miniere si a termocentralei de la Paroseni.De la acesta a primit sprijin neasteptat prin sindicatul muntele si de la PD-L.
  Alina a facut primul pas pentru reinfiintarea Aliantei DA(PNL si PD-L).
  Jos tradatorii!

 • 7 mai 2012 la 21:29
  Permalink

  Nici n-a inceput oficial campania si la Ile ii „fierb” matele.Sa bea dom’le o palinca fiindca-i buna,il linisteste.Si face cind trebuie,unde-i civilzat,nu „imprastiat” oricind si peste tot.

Comentariile sunt închise.