Pesedistul Rascolean il sustine pe Curtean

Reprezentantii Partidului Conservator din Petrila spun ca, la alegerile locale din 10 iunie, vor fi sustinuti de catre fostul viceprimar al localitatii, Dumitru Rascolean. ”Unul dintre oamenii valorosi din Petrila este Dumitru Rascolean. Noi am Incercat sa-l atragem In partidul nostru, dar el a refuzat, spunând ca este fidel doctrinei social-democrate. Dar In urma schimbarilor din PSD Petrila, el a promis ca ne va sustine pe noi, pe candidatul nostru la primarie”, a declarat Florin Turcas, presedintele PC Petrila.

Dumitru Rascolean a declarat, pentru Cronica Vaii Jiului, ca nu va pleca din PSD, dar a confirmat ca Il va sustine pe Dorin Curtean.

”Dumitru Rascolean nu a plecat si nu va pleca din PSD, dar actualul candidat al PSD e ”mâna moarta” a lui Paducel. Eu nu pot sustine un asemenea joc murdar. Consider ca singurul candidat real care lupta Impotriva lui Paducel este cel de la PC. Este punctul meu de vedere. Bobar s-a autointitulat candidat ca sa-i faca jocul lui Paducel”, a declarat Rascolean.

In replica, Gheorghe Bobar a precizat ca nu doreste sa comenteze declaratiile lui Rascolean.

”Domnul Rascolean are dreptul la propria lui opinie. Eu, unul, In momentul In care m-am Inscris Intr-o campanie electorala, dorim sa câstigam.

Credeti ca PSD-ul trebuie sa fie ”mâna moarta” a cuiva din PDL? Prefer sa nu comentez. E rau când trebuie sa dai explicatii unui om pe care In 2008 l-ai ajutat. Eu cred ca victoriile nu se obtin Injurând sau batând cu pumnul In masa. Eu zic ca trebuie sa ne comportam altfel decât cei care conduc tari bananiere”, a declarat Bobar.

Anamaria NEDELCOFF

10 comentarii la „Pesedistul Rascolean il sustine pe Curtean

 • 7 mai 2012 la 19:12
  Permalink

  PDL ARE TREI CANDIDATI IN PETRILA LA FUNCTIA DE PRIMAR:PADUCEL ACUM USP,MATEI FOSTUL CONSILIER ACUM PPDD SI CURTEAN DORIN PC CARE INCA MAI ESTE MANA DREAPTA A LUI PADUCEL.ASA CA ADVERSARII REALI AI LUI PADUCEL SUNT BOBAR,RAMASCANU SI ANDRONACHE

  Răspunde
 • 7 mai 2012 la 19:14
  Permalink

  ,,mana moarta ” va fi primar in orasul Petrila;e absurd sa crezi ca Bobar o va lasa mai moale ca sa castige Paducel ! dar de ce ar face asa ceva ? unde e logica ? ca nu se argumenteaza nimic .

  Răspunde
 • 8 mai 2012 la 13:02
  Permalink

  Sa fim seriosi Rascolean nu l-a suportat vreodata pe Curtean si nici pe Paducel iar ca dovezi concrete sunt certurile repetate intre acest trio cand aveau puterea in primarie.Turcas saracul dupa ce a pupat mana PNL-ului si a PSD-ului ce sa faca si el l-a luat pe „Manuta”(Curtean) care are experienta la pupat …asa putand si el sa ajunga la ciolan.Unde ati mai vazut atata tarie de caracter ca Turcas sa-si cedeze primele doua locuri la doi oameni pe care nu i-a suportat vreodata si ii vorbea de rau peste tot in speta (Curtean si Temneanu)trageti va rog d-voastra stimati cititori concluziile.

  Răspunde
 • 8 mai 2012 la 18:07
  Permalink

  PC este un partid de politicieni pe care nu-i mai vrea nimeni. Ei stiu asta si se agata de oamenii din partidele puternice sa fie bagati in seama. Dupa ce si-a facut curatenie si i-a inlaturat pe toti cei care au adus imagine proasta partidului, Bobar si-a castigat respectul comunitatii. Este singurul care are forta si hotarirea sa devina primar.

  Răspunde
 • 9 mai 2012 la 16:12
  Permalink

  sintem convinsi ca toti cei executati silit la limita legii de multe ori…pentru a se acorda favoruri banesti gastii de la car vor face coada sa l voteze pe bobar…numai sa aiba grija cind merg la vot sa nu i calce jeepul de 70000de euro…

  Răspunde
 • 9 mai 2012 la 16:16
  Permalink

  la petrila clasamentul va fi paducel,curtean…si eventual pe trei bobar care a pierdut sustinerea unor nume cu greutate in petrila si s a inconjurat se slugi anonime….nici consilieri nu baga max 5 sau 6

  Răspunde
 • 10 mai 2012 la 16:52
  Permalink

  Bobar tocmai s-a scapat de acele nume cu greutate in Petrila care prin pozitia lor au inchis spitalul, vor inchide mina Petrila cu doi ani mai devreme, etc… Din ce in ce mai multa lume il felicita pentru ca a avut hotararea sa-i scoata de pe lista pe cei de care oamenii s-au saturat si i-au promis votul pentru primar…

  Răspunde
  • 10 mai 2012 la 19:43
   Permalink

   Votati Pnl cel mai tare partid.Bravo lor pentru ceea ce au realizat in ultimii 3 ani in Petrila de cand d-ulRamascanu este viceprimar si in timp ce Curtean si Paducel stateau in birou si se pupau pe maini d-ul vice era pe teren si rezolva probleme cetatenilor.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.