Se pregateste debarcarea lui Lautaru din functie

Vin ai nostri, pleaca ai vostri. Asa se intampla mereu in politica romaneasca, din 1990 incoace, de cate ori se schimba „garda”. Iar in judetul Hunedoara se pregateste inlocuirea directorilor de la serviciile deconcentrate.

Surse bine informate din mediul politic spun ca primul care va pleca din fruntea unei institutii va fi actualul inspector scolar al judetului Hunedoara, Alexandru Lautaru. Locul sau va fi luat de un social – democrat, in timp ce fotoliul de adjunct va reveni, conform algoritmului, celor de la PNL. Aceleasi surse spun ca schimbarea lui Lautaru va fi facuta, cel mai probabil, saptamana viitoare, mai ales ca postul este vizat de mult de cei din USL: Pe de alta parte, Alexandru Lautaru se regaseste pe lista de consilieri locali a PDL Petrosani, pe locul 8, dar nu se stie ce sanse reale sunt sa acceada in legislativul local.

Carmen Cosman

 

 

 

4 comentarii la „Se pregateste debarcarea lui Lautaru din functie

 • 3 mai 2012 la 03:58
  Permalink

  Da, dar motivul real cel cu candidatura la postul de consilier la Petrosani. Dar in aceasta situatie este si „minunatul” domn Dragomir(da, directorul executiv de la SPADPP), si despre el trebuie scris ca ar trebui sa-si dea demisia daca vrea sa candideze pentru postul de consilier, pentru ca si el este in incompatibilitate fiind functionar public.

  Răspunde
 • 3 mai 2012 la 12:06
  Permalink

  Eu cred ca ar trebui sa te mai informezi. Ce treaba incompatibilitatea cu schimbarea? E PDL/ist si gata! Ori nu stii ca PDL-ul nu mai e la guvernare?!

  Răspunde
 • 3 mai 2012 la 14:04
  Permalink

  In judetul Hunedoara se pregateste inlocuirea directorilor de la serviciile deconcentrate. Din cate am inteles eu si din cate cred ca au inteles toti cei care au urmarit stirile in periada recenta V. Ponta a declarat ca vor fi schimbatii doar secretarii de stat si prefectii directorii de deconcentrate au rang de secretari de stat mai nou?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.