”Prosteli” aruncate de PDL Petrila

Reprezentanti ai PDL Petrila dau ca sigura plecarea din PC a presedintelui Florin Turcas, suparat ca, desi i-a primit cu bratele deschise pe Dorin Curtean si Ioan Temneanu, ar fi fost inselat de acestia. ”Curtean si Temneanu au asteptat sa intre in PC, dupa care i-au dat cu flit lui Turcas, care a stat cuminte in PC-ul lui. Nu l-au vrut nici macar pe locul trei, sunt pe cale sa se destrame. Atitudinea lor este si motivul pentru care nu au mai fost acceptati in PDL si PSD cei doi”, spun surse din PDL Petrila.

Curtean si Turcas sustin insa ca acestea sunt doar ”prosteli” ale PDL Petrila, menite sa creeze destabilizare.

”Sunt zvonuri aruncate de Paducel ca sa denigreze, sa creada lumea ca nu e nimeni cu mine. O sa inceapa campania electorala si atunci o sa vada Paducel ce voi ”arunca” eu despre el. Mai e putin pana atunci”, ameninta Dorin Curtean.

Florin Turcas spune ca de ieri dimineata a tot fost intrebat daca a plecat din PC, dar totul e o alarma falsa.

”De azi dimineata (ieri – n.r.) ma tot intreaba lumea lucrul asta, ba m-au si intrebat daca nu stiu ca Paducel si Curtean sunt pe o mana. Astea sunt prosteli, din cauza ca in ultima perioada avem o echipa foarte buna, puternica, cu care vom castiga alegerile. Avem trei fosti pesedisti puternici, trei de la PNL, sase din biroul PDL, avem cu ce ne bate la alegeri. PC Petrila se poate compara la ora actuala cu PSD-ul, restul sunt slabi”, a declarat, pentru Cronica Vaii Jiului, Florin Turcas.

Anamaria NEDELCOFF

2 comentarii la „”Prosteli” aruncate de PDL Petrila

  • 3 mai 2012 la 16:01
    Permalink

    Locuitorii Petrilei cred ca vor intelege ca e mai bine sa l votam pe Bobar de la PSD pentru ca PSD ul va fi la guvernare de la care vor veni banii;daca l votam pe Paducel de la PDL zero bani in orasul Petrila; nu trebuie decat sa i multumim pt ceea ce a facut si sa l votam pe Bobar

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.