A venit caldura, iar tinerii cauta terasele de vara. Totusi, pana acum numarul locurilor cu umbrelute este mic, iar oamenii nu se inghesuie sa ceara autorizatie.

Vremea buna ne scoate la terase, dar in Petrosani locurile sunt limitate. De vina sunt lucrarile de pe centrul civic si doar in cateva locuri au fost amenajate astfel de locuri de agrement. In plus, se pare ca vremea buna i-a luat prin surprindere pe toti, pentru ca nici un proprietar de terasa nu a depus cereri la Petrosani.

Singurele terase care au fost deja montate nu sunt pe spatii publice, insa, edilii locali spun ca nu e timpul pierdut. „Pana acum nu au fost depuse cereri pentru eliberarea autorizatiilor pentru terase. Timp, insa, mai e, pentru ca nici in anii trecuti la aceasta data nu aveam cereri. Dupa 1 mai acestea erau depuse la primarie si deocamdata nu e tarziu pentru aprobari”, a declarat  Nicu Tasca, purtator de cuvant la Primaria Petrosani.

O parte dintre terasele din Petrosani erau montate in anii trecuti in zona aflata in centrul orasului. Acum spatiile sunt in constructie, iar zona este un adevarat santier, asa incat terasele nu vor avea unde sa fie montate in aceasta vara.

Diana Mitrache