Aici Aninoasa, ora exacta!

Primarul de la Aninoasa nu renunta la ideea de a… da ora exacta in Valea Jiului. Adica, dupa ce vechiul obelisc din intersectia de la Livezeni a fost taiat si vandut la fier anul trecut, edilul sef promitea ca in scurt timp, in aceeasi locatie va construi un alt monument, respectiv un ceas cu trei cadrane…

De spus s-a tot spus, dar nu s-a facut nimic. Exista si un motiv pentru care s-a intamplat asa, argumenteaza Botgros. “DN 66 A de la intersectia de la Livezeni si pana la Valea Ungurului intra in programul de modernizare in acest an, iar acolo va fi un mare sens giratoriu, dupa care noi vom pune ceea ce ne-am propus. N-am renuntat la aceasta idee, numai ca a venit un proiect al Ministerului Transporturilor, deja licitatia cred ca este facuta si sa vedem cand se apuca de lucru.(…) Bineinteles ca anul acesta vom pune monumentul, cat credeti ca dureaza sa se faca o modernizare la intersectie si sa se faca un sens giratoriu cu diametru de vreo 40 de metri?! Si, cel mai probabil, tot ceas vom pune, sa dea ora exacta in Valea Jiului”, ne-a declarat Ilie Botgros, primarul Orasului Aninoasa.

Modernizarea acestei portiuni  de drum se impunea, mai ales ca in ultimii 20 de ani, aici s-au facut doar mici reparatii de intretinere.

In ceea ce priveste vechiul obelisc, constructia a fost

taiata bucata cu bucata de muncitorii firmei lui Samir Lingurar, cel supranumit regele fierului vechi din Valea Jiului. Acesta s-a facut cu aproximativ 2 tone de fier rezultat din taierea obeliscului, iar primaria Aninoasa cu circa 50 de milioane de lei vechi.

Luiza Andronache

Un comentariu la „Aici Aninoasa, ora exacta!

  • 3 mai 2012 la 18:12
    Permalink

    Aninoasa a fost a lui Botgros,este a lui Botgros si va fi a lui Botgros si a urmasilor urmasilor lui,hahaha…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.