Saptamana trecuta, delegatii Adunarii Generale a PP-DD Hunedoara l-au reconfirmat in functia de presedinte al formatiunii pe Haralambie Vochitoiu. La intrunirea forului de conducere al PP-DD Hunedoara au fost prezenti 404 delegati. Dintre acestia, 396 au votat in favoarea lui Haralambie Vochitoiu pentru functia de presedinte al filialei judetene Hunedoara a Partidului Poporului, in timp ce 8 delegati au votat impotriva. Norma de reprezentare la Adunarea Generala a PP-DD a fost de un delegat la 25 de membri, ceea ce arata ca PP-DD Hunedoara a depasit 10.000 de membri. Reconfirmarea lui Vochitoiu in fruntea Partidului Poporului Hundoara a fost validata de forul de conducere al partidului de la Bucuresti.

Din pozitia de presedinte al PP-DD Hunedoara, Vochitoiu si-a asumat oficial si candidatura la sefia Consiliului Judetean, acolo unde competitia se anunta una foarte stransa, dupa ce PP-DD a ajuns la aproximativ 40% in Valea Jiului si la cicrca 35% la nivel judetean.

„La finalul acestei saptamani vom avea o radiografie mai precisa ierarhiilor politice in Valea Jiului si in judetul Hunedoara fiindca am comandat un sondaj care ne va indica unde ne aflam. Va asigur insa ca premisele sunt foarte bune. Avem deja peste 10.000 de membri inscrisi in PP-DD, Dan Diaconescu ne-a vizitat si acorda o importanta deosebita repornirii economiei in Valea Jiului, la OTV, noi, cei din judetul Hunedoara, ne putem spune pasurile, iar oamenii din tot judetul vin in continuare pentru a se inscrie in partid si pentru a fi alaturi de noi”, a declarat presedintele PP-DD Hunedoara, Haralambie Vochitoiu.

Acesta a adaugat ca PP-DD va avea candidati in toate localitatile din judet si ca partidul va obtine un scor foarte bun. „PP-DD a devenit o forta in judet, nimeni si nimic nu ne mai poate opri. Daca poporul e cu noi, cine ne poate sta in cale? Vom castiga sefia Consiliului Judetean, vom obtine cel putin jumatate din primarii si vom avea sute de consilieri locali. Ii lasam pe cei da la USL sa se considere dinainte invingatori, iar noi vom munci pe mai departe pentru a castiga alegerile si pentru a elibera judetul de profitori si de clientela politica”, a subliniat Vochitoiu.