Doua masini s-au ciocnit pe DN 66 in zona autogarii Normandia din Petrosani. Soferii au fost testati cu alcooltestul, iar rezultatul a iesit negativ. In urma accidentului nu au rezultat victime, doar pagube materiale.
Accidentul s-a produs in jurul ore 15,30, pe DN 66, unde soferul unui autoturism inmatriculat in Timis a incercat, cel mai probabil, savireze stânga intr-un loc in care cele doua sensuri de mers sunt delimitate de un scuar cu iarba verde. Acesta a fost momentul când din spate, a fost lovit cu putere de o alta masina, condusa de o femeie. Potrivit martorilor, soferita nu a mai putut opri, pentru cal-a vazut prea târziu pe soferul care voia saintoarcadirect de pe banda I si l-a izbit in plin. „Ea venea normal pe banda a II-a si, din fata a iesit masina. Soferul nu s-a asigurat si a vrut sa vireze direct. L-a lovit in plin”, spune unul dintre pasagerii din masina fetei.
Ambele masini au fost serios avariate, dar, din fericire, soferii s-au ales doar cu o sperietura zdravana.
Politistii au sosit imediat la fata locului si au deschis un dosar de cercetare penala, pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de acest accident spectaculos.

Diana Mitrache