1 Mai la Pestera Bolii

Traditia merge mai departe si anul acesta. Minerii din Valea Jiului si nu numai, vor petrece 1 Mai, Ziua Internationala a Muncii, cum altfel decat la o sarbatoare campeneasca la Pestera Bolii. La aceasta petrecere, an de an iau parte sute de oameni, iar organizatorii evenimentului sunt de parere ca asa va fi si in 2012.

“Conform traditiei ultimilor ani, la Pestera Bolii vor fi asteptati cei dornici sa sarbatoreasca ziua de 1 mai, la o petrecere campeneasca cu muzica populara si de promenada”, ne-a declarat Oana Stoicuta, purtator de cuvant la CNH Petrosani.

Aceasta sarbatoare se va organiza si cu implicarea primariei Petrosani. “ Ca in fiecare an, Primaria Municipiului Petrosani este alaturi de ceilalti co-organizatori pentru petrecerea de 1 mai la Pestera Bolii, motiv pentru care ii invitam pe toti cei care vor sa petreaca un 1Mai traditional”, a spus Nicolae Tasca, purtator de cuvant la Primaria Petrosani.

Acesta este si un bun prilej de a vizita Pestera Bolii, care se deschide publicului larg dupa cateva luni de sezon rece. Membrii Asociatiei Ecologice Petro Aqua fac in aceste zile  toate  pregatirile pentru viitorii turisti. “Depunem toate eforturile ca sa fie curat si ordine. Amenajam acum locul si vom suplimenta si luminile”, a afirmat si Imre Szuhanek, presedintele Asociatiei Ecologica PetroAqua.

Liber la micii, bere si la distractia promisa de organizatori se va da undeva in jurul orei 11:00.

Luiza Andronache

2 comentarii la „1 Mai la Pestera Bolii

 • 25 aprilie 2012 la 22:56
  Permalink

  Szuhanek, cati mineri lucreaza la amenajarea Pesteri Bolii si sunt pontati in subteranele minelor,lasa tu mineri sa dea carbune nu te mai baga tu cu papagalul pe la directori sati dea mineri la munca pe care ii ei mai tot timpul.

  Răspunde
 • 26 aprilie 2012 la 03:48
  Permalink

  Nu va suparati, dar ziua muncii la Pestera Bolii nu este o idee buna. Pai trebuie sa mergi cu ceva pana acolo si orice costa, si 1 Mai la PESTERA BOLII nu are nimic in comun, e o alta actiune care are drept scop decontarea unor sume intre CNH si Szuhanek(petroaquistul). Asa ca, doamna(domnisoara) ziarista, nu e nici o „traditie” ca ziua de 1 Mai sa se desfasoare in „PESTERA”. In regula???

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.