Mizeria umanã, cu rang si functii, în PSD Petrosani

Sub sigla PSD se aruncã în derizoriu, obscen si suburban precum bãietii de cartier, actiuni remarcabile care sunt unice în judetul Hunedoara, actiuni care încearcã sã ”provoace” competitia si excelenta în mai toate domeniile de activitate – ”Gala Premiilor Exclusiv Media Group ”, sau altele, poate cele mai sensibile, precum proiectele umanitare. … mai departe

Advertisements

10 comentarii la „Mizeria umanã, cu rang si functii, în PSD Petrosani

 • 19 februarie 2015 la 20:25
  Permalink

  e uimitor cum materialea care denigreaza pe nistor ,ioan rus ,ciordaru , radu sorin sau oamenii care fac actiuni caritabile primesc like uri de apreciere sau prietenie de la sipetan d,angela popa francisc gerhner,violeta burlecsi alti membrii psd petrosani care deloc intimplator au pregatit un puci nereusit incercind sa l aduca pe sandu daniel in locul lui ioan rus si sa l impuna pe looserul gersner candidat la primarie sau pe sipetan ca viceprimar e clar ca organizatie psd petrosani e rupta si daca dl nistor nu intervine decis se va alege praful daca un pompangiu poate face asa ceva intr un partid.

 • 19 februarie 2015 la 20:35
  Permalink

  atmosfera in psd petrosani a devenit tensionata in jurul lui sandu daniel,zoltan lakatos si giubalca s a cristalizat un grup de barfitori si clevetitori care nu fac nimic si care mai nou se doresc la conducerea partidului e o rusine pentru psd petrosani cum n a fost decind erau voichitoiu si plescan credem ca excluderea e masura care i ar linisti pe protestatari.

 • 19 februarie 2015 la 23:10
  Permalink

  Gala Premiilor Exclusiv Media Group – show de pupincurism mostenit si transmis unei noi generatii de ‘tovarasi’

 • 20 februarie 2015 la 08:58
  Permalink

  Un articol de 2 lei,probleme serioase nu aveti? Va place sa scormoniti in rahat si sa va luati de oameni care spre deosebire de voi chiar muncesc-rusine

 • 20 februarie 2015 la 11:23
  Permalink

  doru says:
  08/02/2015 at 20:14
  se pare ca un grup din interiorul psd trage sforile pentru a l darima pe ioan rus ,acest grup e dirijat de doi pensionari sindicalisti cu referinte nu tocmai bune in mineritul vaii sandu daniel care se viseaza presedinte si zoltan lakatos,nemultumita e si fam sipetan mai ales de cind nicolae florin e viceprimar,fery ghersner se viseaza candidat la primarie dar nu l sustine nimeni mai sint nemultumiri legate de anumite sponsorizari pentru accesul pe lista de consilieri in 2012 si campania pt parlamentare a lui rus la acest grup cu interese mai mari sau mai mici se mai alatura si alti soldati todea,codreanu sau magda burduf credem ca in acest moment greu pt PSD laurentiu nistor trebuie sa fie ferm altfel lucrurile pot scapa de sub control un scenariu neconfirmat inca spune ca grupul nemultumitilor ar fi avut ceva contacte si cu grupul geoana …vanghelie.
  FRATE CAND ESTI DORU CAND ESTI LAVI ….HOTARASTE-TE!

 • 20 februarie 2015 la 23:09
  Permalink

  cum puteti spune asa ceva? un pic de adevar daca as putea gasi in tot acest articol probabil si cu siguranta nu ati fost demult pe la P.S.D Petrosani dar nu ar fi o problema ,scrieti tot felu de lucruri si le dati ca sant pe surse? un ziarist care se respecta scrie articol, declaratie din partea cuiva incep sa cred ca pare ca o scrisoare pierduta ,sursa reprezita ceva in P.S.D? sau este o persoana NON GRAD sau fac politica la o cafea nu sa discutat nimic despre schimbare lui RUS sau SANDU sa fie presedinte FERY de primar si lista poate continua in final cu siguranta nu sant P.S.DISTI mai repede sa le spunem traseisti ca au mai stat la usa si altor partide sau au fost si au venit cum? si poate isi doresc sa plece dar sa aiba curaj si demnitate sa isi spuna motivu chiar si public sa ii aprecieze lumea cine sant si ce a pierdut partidu sau poate ar gastiga?

 • 21 februarie 2015 la 12:22
  Permalink

  Vad ca se continua cu barfe de 2 lei la adresa unor oameni respectabili din PSD.Nu cred in puciul amintit mai sus.Sandu Daniel nu doreste schimbarea lui Rus,iar pentru d-l Feri Gerschner am un respect deosebit,asa ca nu mai comentati aiurea daca nu aveti ce face.Se vede caracterul vostru.

 • 21 februarie 2015 la 12:26
  Permalink

  D-l Feri Gerschner merita sa fie primar,il cunoaste lumea si il respecta,nu este un looser.Doar cei fara pregatire (se vede dupa text ) isi dau cu parerile.

 • 21 februarie 2015 la 12:28
  Permalink

  Looser a fost si Iohannis si acum e presedinte vrem si noi un neamt la Petrosani !!!

 • 23 februarie 2015 la 17:29
  Permalink

  O intrebare pertinenta in legatura cu PSD Valea Jiului pune pe blogul sau:”Nu ma intereseaza ce a facut rau PSD,ma intereseaza ce a facut bine de merge asa prot totul in Vale?”De la ei din interior totul este roz.Au avut mereu majoritate in consilii,prefecti,etc.,dar Valea moare.Nu e totusi vina lor sau numai a lor.

Comentariile sunt închise.