Tiberiu Iacob Ridzi a asezat coroana de Miss Romania 2011 pe capul tinerei Alexandra Tunaru, din Petrosani, iar lui Ilie Botgros, descoperitorul de talente, i-a revenit punerea esarfei si toti trei au fost investiti cu excelenta.

Fundatia ”Organizatia Miss Romania”, presedinte Gavrila Inoan, director national Irina Haidet, a desemnat castigatoarea anului 2011 a concursului MISS ROMANIA, care ”are puterea unui simbol care induce modele de personalitate, inteligenta,comportare, ingrijire, educatie si abia pe locul doi, chiar trei se pozitioneaza, in criteriile noastre, frumusetea” .

Decernarea oficiala a acestui titlu a avut loc sambata, la Petrosani, titlul revenindu-i Alexandrei Tunaru. Alexandra este studenta la Canterbury Christ Church University, Facultatea de Arte, din Marea Britanie si a fost monitorizata indelung de OMR, ca urmare a inscrierii in concurs.

Doi primari au participat la incoronarea tinerei, respectiv Ilie Botgros, edilul Aninoasei, localitate devenita vestita prin Festivalul National Voci de Copii si Mamaia Copiilor, manifestari care au scos la lumina talente si tineri de exceptie, printre care si Alexandra Tunaru.

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Petrosaniului, a fost cel care a asezat pe capul Alexandrei coroana de Miss Romania si care a declarat ca este mandru de tinerii Petrosaniului si asta se vedea din atitudine, din zambetul larg de satisfactie care nu i-a disparut de-a lungul manifestarii.

Alaturi de Miss Romania, la acest eveniment i-au stat alti copii remarcabili din municipiu, care au lucrat cu Fundatia ”Organizatia Miss Romania”, cum este Alexandru Popa, care la 12 ani a participat la peste 200 de concursuri de muzica si aptitudini artistice, cu numeroase premii la activ.

De precizat ca O.M.R. a acordat si burse pentru studii universitare ca premii suplimentare considerand ca educatia, cultura in general, este elementul esential care completeaza frumusetea si calitatea umana. Aceasta sustinere pentru studiu a tinerelor mai exista doar in USA.”Nu facem din acest concurs un spectacol, scopul nostru fiind promovarea tinerilor de valoare, care sa reprezinte un model pentru tinerii romani” – a declarat Irina Haidet, director national O.M.R.

Miss Romania este marca inregistrata din 1993 si protejata de catre Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci al Romaniei.

Ileana Firtulescu