Mesele copioase de Craciun se topesc in apa calda. ?i cum se poate mai bine, daca nu la piscina, care a avut incasari record in aceasta perioada a sarbatorilor, cand la Petrosani au venit zeci de doritori ca sa inoate la caldura.
Ziua de Craciun si chiar si a doua zi au fost zile pline pentru cei de la piscina din cartierul Aeroport. Aici au ajuns un numar record de doritori, iar asta pentru ca miscarea in apa face numai bine. „Imi place foarte mult. Este buna apa si dupa Craciun, o baie este extrem de bine venita”, ne-a spus o domnisoara care venise la prima ora luni dimineata. „Vin cat de des pot. Mi-am facut abonament si cand am o clipa libera, merg la bazin. Prefer sa inot si e un lucru foarte bun si ma bucur ca datorita primarului Ridzi am reusit sa avem acces la astfel de conditii. ?i dupa Craciun am venit si inainte si voi veni si dupa Revelion si de cate ori voi putea”, ne-a mai spus o alta domnisoara ce se pregatea de baie.
Apa este numai buna si temperatura una optima, tinand cont ca are 28 de grade Celsius si nu e nevoie decat de costum de baie, casa pentru par, dar si vizita medicala obligatorie. Programul ramane valabil chiar si de sarbatori. „Este program, va functiona si de anul nou, ca si de Craciun. Cele mai mari incasari s-au obtinut a doua zi de Craciun. A fost o zi record. Oamenii au simtit nevoia sa se delecteze cu o baie calda”, a spus Marian Popescu, city manager Petrosani.
Programul ramane neschimbat, pentru ca sunt oameni care vor sa vina chiar si dupa Revelion. Intrarea costa 5 lei pentru doua ore, pentru copii, iar adultii platesc tot pentru 2 ore 10 lei.

Diana Mitrache