Fostul viceprimar al ora;ului Aninoasa din Valea Jiului le cere parerea alegatorilor pe facebook. Asta dupa ce miercuri a fost ultima lui zi de lucru la primarie, iar acum face un sondaj ca sa afle cine il mai vrea inapoi. Mihaita Petru Nistor a apelat la prietenii si cetatenii orasului Aninoasa ca sa afle daca ar mai trebui sa candideze la primarie.

El a postat pe facebook un sondaj de opinie, imediat dupa ce miercuri a fost ultima sa zi de lucru in calitate de viceprimar la Aninoasa. Nistor e nemultumit ca a fost mazilit de USL, care nu l-a propus candidat la fotoliul de primar si acum ar candida chiar si independent.

“Stimati cetateni ai orasului Aninoasa, de 10 ani sunt presedintele organizatiei PNL Aninoasa, din 2004 am ajuns cu votul dumneavoastra in Consiliul Local, in 2008 am fost ales viceprimar al orasului Aninoasa. In data de 4.04.2012 am demisionat atat din functia de viceprimar cat si din cea de presedinte PNL datorita negocierilor din USL Aninoasa. Imi cunoasteti pozitia, dar mai ales opozitia fata de administratia locala. Singurii care au drept sa ma scoata din politica sunteti d-voastra, cetatenii. De aceea, recurg la aceasta consultatie publica:

SUNTETI DE ACORD SA CANDIDEZ INDEPENDENT LA FUNCTIA DE PRIMAR AL ORASULUI ANINOASA DA sau NU? Va multumesc!”, scrie Mihaita Nistor pe facebook si raspunsurile nu contenesc sa ii fie date pe aceeasi cale.

Cei mai multi il incurajeaza sa intre in cursa, asta desi Ioan Mircea Molot, seful PNL din Hunedoara, partid din care a facut si Mihaita Nistor parte pana saptamana trecuta, nu l-a sustinut. “Au fost facute sondaje in urma carora am decis sa nu il sustinem pe Mihaita Nistor din partea USL”, a spus intr-o conferinta de presa Ioan Mircea Molot, presedintele PNL Hunedoara.

La Aninoasa, Ilie Botgros (PDL) este primar de dupa Revolutie si nimeni nu a reusit sa-l invinga pana acum.

Diana Mitrache