Sensurile giratorii de la Vulcan atrag masinile ca magnetii. La fel s-a intamplat si la prima zapada din acest an, marti la pranz, cand o masina ce livreaza pizza la domiciliu, a plonjat direct in rondul sensului ce desparte caile de acces. Mai exact, accidentul a avut loc in zona centrala a orasului, dupa ce un sofer care venea din Cartierul Cocosvar nu a mai apucat sa vireze in directia dorita si s-a urcat pe movila de pamant, pentru ca, cel mai probabil, a derapat.
Nu este pentru prima data cand se intampla astfel de incidente la Vulcan, unde, dupa refacerea bulevardului central, aproape toate sensurile giratorii au fost luate cu asalt de soferi. Ultima data un sofer a ajuns in sensul giratoiu de la iesirea din oras inspre Paroseni si, pentru ca era noapte, soferul nici nu s-a deranjat sa-i trezeasca pe politisti ca sa ii anunte. Si-a ridicat masina mult mai tarziu.
De data aceasta, accidentul s-a petrecut pe lumina zilei si soferul a avut de dat socoteala celor de la politie. Noroc ca masina era mica, altfel, soferul spulbera pilonii ceasului dacic gandit de administratia locala pentru a indica luna calendaristica dupa modelul inaintasilor nostri.

Diana Mitrache