Ieri a fost ultima zi de lucru la primarie a viceprimarului demisionar de la Aninoasa, Mihaita Nistor. Astazi, Consiliul Local de aici va lua act de demisia lui, asa ca postul va ramane vacant, asta daca nu se va face o propunere pentru inlocuirea lui. Primarul Ilie Botgros, insa, spune ca nu este de acord cu numirea unui alt viceprimar pentru circa o luna de zile cat mai este pana la alegeri.

“Eu nu promovez un proiect de hotarare pentru alegerea unui viceprimar pentru o luna de zile.  Maine (astazi) e sedinta de consiliu, Consiliul Local ia act de demisia domnului viceprimar Nistor Petru Mihaita si eu nu mai am interesul sa mai promovez un proiect de hotarare pentru o luna si 10 zile. Este legal orice, pentru ca demisia este un act unilateral. Si ce daca nu vom avea viceprimar?! Primaria Cluj nu are primar de ceva timp, asa ca…”, a declarat Ilie Botgros, primarul Orasului Aninoasa.

Cat priveste pe inca actualul viceprimar Nistor, el a stat ieri in biroul lui de la primarie pentru ultima data. S-a uitat lung la lucrurile lui si l-au napadit regretele… “Ma incearca un sentiment de nostalgie si un sentiment de fronda, totodata.  Durerea in sufletul meu nu este neaparat vizavi de biroul meu, ci durerea este fata de Orasul Aninoasa si fata de cetateni. Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in cei patru ani”, a spus cu amaraciune in glas, Mihaita Nistor, inca viceprimarul Aninoasei.

Se simte tradat, completeaza el. Dezamagit de tot si de toate. Politica asta, bat-o vina! “Ma simt tradat, oarecum, pentru ca nu am fost sprijinit sa candidez la functia de primar al Orasului Aninoasa din partea Uniunii Social Liberale. Am un gol in suflet fiindca cei din clasa politica aninoseana si din clasa politica hunedoreana, nu au inteles faptul ca tot ce se intampla in Aninoasa este ca un ceasornic, iar acest ceasornic este tras de primarul Ilie Botgros”, concluzioneaza el.

Mihaita Nistor –  I’ll be back

S-a uitat prin raftul de carti, a rasfoit cateva dosare si…a plecat.  Insa, inainte de a inchide usa biroului de viceprimar in urma lui, el a mai avut ceva de transmis primarului Ilie Botgros: pleaca, dar nu de tot ! “ Ii doresc sanatate! Succes in alegeri nu pot sa-i urez, pentru ca o sa fiu contracandidatul lui”, a incheiat Mihaita Nistor.

De altfel, el a recunoscut ca a primit propuneri din partea mai multor partide politice, insa precizeaza ca sufletul lui este inca liberal. De aceea, el a spus sus si tare ca din partea altui partid nu va candida, ci mai degraba va fi independent.

Luiza Andronache