Peticeli provizorii la Aninoasa

Vestea buna este ca la Aninoasa se asfalteaza. Vestea proasta este ca se fac doar peticeli, pentru ca proiectul de asfaltare integrala a drumului nu va incepe decat prin luna septembrie. Nu mai este nicio mirare ca  la Aninoasa  se circula cum nu se poate mai rau in Valea Jiului. Craterele din carosabil, multe la numar si adanci, au rasarit din nou dupa iarna,chiar daca gropile au fost plombate in toamna anului trecut.  Acum, insa, de cateva zile, muncitorii lucreaza la o peticeala a drumului, care sa mai tina cateva luni. “si astazi lucram la plombare, iar pana diseara termin tot drumul de la intersectie, de la DN66 A pana la primarie. Nu putem sa circulam in conditii  asa de grele pana cand terminam noi canalizarea”, ne-a declarat ieri, Ilie Botgros, primarul Orasului Aninoasa.

De altfel, proiectul de asfaltare integrala a DN 66 B, drumul din Aninoasa, va incepe mai tarziu decat s-a estimat initial, pentru ca lucrarile de canalizare avanseaza destul de greoi. Adica startul se va da undeva prin luna septembrie. “Ati remarcat si dvs. ca mergem un pic mai incet… Drumul este ingust, mai sunt probleme, utilitati si abia lucram longitudinal. Dupa aia trebuie sa facem bransamentele, sa bransam strazile, casele, dupa care mai e de spart ”, a mai spus Botgros.

Asfaltarea drumului din Aninoasa este parte a unui proiect castigat de primariei in baza programului de Reabilitare a 10.000 de kilometrii de drum, derulat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Luiza Andronache

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.