Locuinte pentru medicii din Lupeni

Actul medical de la Spitalul din Lupeni se va imbunatati considerabil in urmatorii ani, dupa ce aici vor veni zeci de medici rezidenti. Insa, pentru a-i aduce sa lucreze la Lupeni,  pentru ca cei mai multi dintre ei au oferte din orase mari ale tarii, primaria le va garanta locuinte in blocurile ANL.

“Noi asteptam in urmatorii 2, 3 ani, 32 de medici care isi termina rezidentiatul, pe care vom incerca sa ii ajutam. Am fost sunat de doi medici rezidenti, sot – sotie, care sunt in momentul de fata chirurgi la Timisoara si care vor veni in Municipiul Lupeni. Ei doresc o locuinta ANL, iar pe noi ne bucura ca vom avea medici de calitate care vor ajuta populatia din Municipiul Lupeni si nu numai”, ne-a declarat Gabriel Lungu, city manager Municipiul Lupeni.

Lista de prioritati privind repartizarea locuintelor din cele doua blocuri ANL, care vor fi date in folosinta anul acesta, se va adopta in urmatoarele luni odata cu stabilirea criteriile transmise de la centru.

De altfel, cererea pentru locuinte in Lupeni este foarte mare, mai ales ca in ultimi ani, aici nu s-a mai construit niciun astfel bloc. Vestea buna este ca urmeaza si un al treilea bloc, tot construit de ANL, pentru care documentatia este deja aprobata.

Luiza Andronache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.