Un barbat in varsta de 82 de ani a murit marti seara in zona Parângu, din Cartierul Aeroport, dupa ce a fost lovit in plin de un marfar. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 18.00, in zona in care exista si o halta in care opresc mai multe trenuri.
Deocamdata nu se stie care sunt cauzele accidentului, mai ales ca acesta s-a petrecut la lasarea intunericului si prea putini au observat ce s-a intâmplat. La fata locului a ajuns un echipaj al pompierilor militari, care, insa, nu au putut decât sa constate ca trupul barbatului era rupt in doua bucati. Un martor care locuieste in apropiere de calea ferata si care sustine ca o cunostea pe victima spune ca vorbise cu aceasta inainte de producerea tragediei si i-ar fi spus ca mergea la un bar aflat in imediata apropiere. “El st? peste linie (in spatele Statiei de Salvare Miniera-n.r.). Sotia lui a fost croitoreas? si a murit. A trecut cu mine linia (ferata-n.r.), avea o poset? mica in mana si l-am intrebat unde merge si a zis ca se duce sa isi ia o paine si sa bea o bere. Cam jumatate de ora e de atunci. Nu era baut cand am trecut calea ferata, dar acolo, la magazin o fi baut ca a zis ca se duce sa bea o bere”, ne spune o vecin? a b?rbatului. Barbatul a fost lovit de un marfar, iar potrivit unor martori acesta ar mai fi fost acrosat de un tren care tranzita zona. Traficul feroviar s-a desfasurat pe un singur fir pana cand trupul neinsufletit al barbatului a fost ridicat de pe calea ferata.
Criminalistii se afla la fata locului si fac verificari, pentru a stabili cu exactitate ce s-a petrecut in momentul impactului.

Monika Baciu