Razboiul in PDL Petrila continua

Dorin Curtean, administratorul public al Petrilei, sustine ca niciodata nu va putea colabora cu primarul Ilie Paducel, chiar daca sefii de la judet ai PDL i-au dat dreptate ultimului. In acelasi timp, Paducel, sigur pe situatie, avand in vedere ca este sustinut de conducerea judeteana a partidului, spune ca ii este indiferent daca Dorin Curtean si ceilalti care au fost impotriva lui doresc sa ramana in partid sau vor sa plece. ”Noi nu vrem sa plecam din PDL,

suntem membri ai PDL, am construit ceva aici, in Petrila. Dar nu vom colabora niciodata cu domnul Ilie Paducel. Probabil ca dumnealui se va trezi la realitate si nu va mai candida la primarie”, a declarat Dorin Curtean.

”Este o decizie justa, corecta, BPJ a dat dovada de maturitate politica. Este pacat ca o parte din membri au incercat sa bulverseze activitatea biroului si nu au tinut cont de hotararea privind candidatura mea la primarie. Cei care au fost impotriva deciziei cu privire la candidatura mea nu au fost exclusi din PDL, vor ramane in continuare membri de partid. Asta daca si ei si-o doresc. Daca vor sa plece, sa plece”, a mentionat Paducel.

Anamaria NEDELCOFF

3 comentarii la „Razboiul in PDL Petrila continua

 • 10 aprilie 2012 la 19:52
  Permalink

  Dorin, orgoliul tau e limitat, nelimitat, ilimitat? Cum e? Lamureste-ne si pe noi, oamenii de rand…

  Răspunde
 • 11 aprilie 2012 la 00:06
  Permalink

  Curteane loaso balta ca nici tu nu sti ce vrei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.