Inspectorul scolar general adjunct Ilie Parvan va candida la Primaria orasului Uricani din partea Uniunii Social-Progresiste (USP). Acesta spune ca a luat decizia de a candida pentru a-i ajuta pe uricaneni sa scape de tirania actualului sistem creat de primarul Danut Buhaescu, insa in acelasi timp isi doreste o campanie curata, fara atacuri murdare.

”Eu vreau sa ma pun in slujba cetatenilor din Uricani prin experienta acumulata de-a lungul anilor in domeniul managementului invatamantului. Pot sa fac ceva pentru Uricani, vreau sa fac si am aceasta capacitate”, a declarat Ilie Parvan. Insa Parvan spune ca, in cazul in care va fi atacat el sau familia lui, cum s-a intamplat in campania trecuta, va trebui sa reactioneze.

”Campania mea se va baza pe ce vreau si pe ce pot eu sa fac, nu pe ceea ce nu au facut altii. Vreau o campanie curata, linistita, fara a-mi ataca adversarii politici. Dar daca voi fi atacat, eu, familia mea, copilul meu, nepotica mea, atunci va trebui sa ma apar si voi reactiona. Dar eu sper sa fie o campanie in care sa ma axez pe proiectele mele pentru Uricani, pe ceea ce pot face eu pentru uricaneni”, a precizat Parvan.

Anamaria NEDELCOFF