Doi elevi din Petrosani au nevoie de voturi pentru a reprezenta Romania si Valea Jiului la un concurs international

Doi elevi de la Colegiul National Mihai Eminescu din Petrosani au intrat intr-o competitie internationala cu o piesa realizata de ei. Piesa se numeste  Open your eyes, iar cei doi au compus-o, orchestrat-o si i-au filmat chiar si un videoclip, care a fost realizat cu sprijinul altor doi colegi, tot elevi de la acelasi liceu.

Ei au intrat intr-o competitiei stransa, unde voturile noastre, ale tuturor, conteaza. “Deocamdata am castigat etapa nationala, unde am luat locul I si ne-am calificat in etapa internationala si avem mare nevoie de voturile publicului pentru a putea reprezenta Valea Jiului si Romania la Rio de Janeiro. Mai sunt cam 40 de zile de votare si speram sa fie bine”, a afirmat Milena Paraschiv, eleva la Colegiul National Mihai Eminescu Petrosani.

Piesa are o poveste speciala si descrie, printre altele, frumusetile tarii in care traim.“ Piesa, pentru noi, reprezinta mai mult o metoda de a promova Romania, pentru ca vorbeste de bogatiile ei, despre Dunare si despre deschiderea ochilor spre o lume mai buna si spre o tara mai buna”, a spus si Radu Popescu, celalalt elev.

Competitia internationala in care ei au intrat se adreseaza tinerilor pana in 30 de ani. Melodia „Open your eyes” poate fi votata pe site-ul www.global-rockstar.net/open-your-eyes.

Luiza Andronache

Advertisements