Doina – contra, la Petrosani

Fie ca e sau nu nevoie, unul dintre consilierii locali de la Petrosani si-a facut un adevarat obicei in a avea obiectii, justificate sau nu, la fiecare proiect de hotarare.

La fel s-a intamplat si la ultima sedinta de consiliul,una „de indata”, la care Doina Popescu, inca PSD, a avut de obiectat inca de la votul ordinii de zi. Nici nu a inceput sedinta, ca doamna de la PSD a si avut obiectii, fiind nemultumita ca a venit la primarie intr-o zi de final de saptamana. “Nu inteleg,inainte de a vota ordinea de zi, care proiect era sa de importante, domnule primar, de trebuia sa ne chemati la o sedinta de indata?”, a obiectat Doina Popescu. Nici cand a venit vorba de acordarea titlului de cetatean de onoare lui Nicolae Manolescu, doamna Popescu nu s-a lasat. „Nu inteleg, ce a facut omul acesta, concret, pentru Valea Jiului? De ce trebuie noi sa ii acordam acest titlu, cand avem atatea alte personalitati care nu au fost remarcate si nu au primit acest titlu. Sa gasim alte personalitati!”, a adaugat, imediat dupa citirea titlului proiectului.

Odata intrata in hora, greu a fost oprita domna Popescu, care a primit mai apoi cuvantul dupa fiecare titlu de proiect.

Pe ordinea de zi au fost vineri, 4 proiecte, dar niciunul nu a ramas netaxat de Doina Popescu, doamna luand cuvant ori de cate ori a vrut, pentru ca nu a agreat nici Salvamontul. „Dupa 4  ani Consiliul Judetean si-a adus aminte si de Valea Jiului? Nu avem azile de batrani, nici adaposturi pentru caini, nici crese pentru copii, ce trebuie acum Salvamont?”, a intrebat Doina Popescu, unul dintre consilierii care nu a priceput care este importanta unui astfel de serviciu, in conditiile in care toata iarna, Salvamont Petrosani a avut un singur angajat, iar toti ceilalti au facut munca voluntara . Si asta fie ca a fost vorba despre salvarea de vieti, cautarea ratacitilor, patrularea partiilor alaturi de jandarmi. Si asta in conditiile in care din sala s-au auzit voci care au apostrofat-o pe Doina Popescu ca isi ataca partenerul de alianta, facand aluzie la alianta dintre PSD si PNL, partid din care face parte presedintele Consiliului Judetean Hunedoara

Nimic nu i-a scapat Doinei Popescu, care pana la urma a fost apostrofata de unul dintre consilieri. „Doamna Popescu, dar riscati sa cadeti in derizoriu cu astfel de luari de cuvant!. Nu e de mirare ca va purtati absurd si v-am ruga sa interveniti daca aveti vreo completare la proiectele aflate in discutie si nu pe langa subiect, numai de dragul populismului impins la extrem”, a replicat, vizibil sicanata de intarzierile produse de consiliera PSD, Dorina Nita, consilier PNL.

Situatia este similara la fiecare sedinta de consiliu  la Petrosani si, fara a avea pretentia ca situatia este singulara, deoarece in fiecare consiliu exista cate un Gica – contra, am vrut sa va aratam pe ce isi iau unii consilieri indemnizatia lunar,

Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Doina – contra, la Petrosani

  • 9 aprilie 2012 la 19:03
    Permalink

    Vai de mine..cum ati indraznit sa va luati de viitorul condilier PPDD, Doina Voichi? S-a intamplat ceva la casierie? a tras haralambos o tepica..una mica, mica, mica???

  • 9 aprilie 2012 la 20:10
    Permalink

    O fi fost nehormonata! Ce vreti ?.E normal la varsta si aspectul ei.

Comentariile sunt închise.