Vochitoiu ii sufla in ceafa lui Molot, PP-DD ajunge la 36,1%!

Saptamana Patimilor incepe prost pentru USL si PDL in judetul Hunedoara. Conform unui sondaj de opinie al Centrului pentru Ocuparea Fortei de Munca si Protectie Sociala (CROFMPS), Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) se apropie cu pasi repezi de USL si calca in picioare PDL-ul.

Astfel, in Valea Jiului, USL ar obtine 39,6% din voturi, PP-DD ar atrage 36,1%, in timp ce PDL este in pragul dezastrului cu numai 9,5%.

Si mai interesanta este insa batalia pentru Consiliul Judetean Hunedoara, acolo unde adevaratul adversar pentru Molot se profileaza a fi Vochitoiu, si nu Muntean, asa cum se auzea la bursa zvonurilor. Astfel, la intrebarea „Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, cu ce candidat ati vota?”, 29,8% ar vota cu Mircea Molot (USL), 26,9% cu Haralambie Vochitoiu (PP-DD), in timp ce candidatul UNPR, Mircia Muntean ar obtine 25,4% din sufragii.

Cresterea spectaculoasa a lui Vochitoiu se explica prin preluarea conducerii Partidului Poporului Hunedoara, formatiune in care se inscriu zilnic sute de membri la nivelul judetului Hunedoara precum si prin aparitiile pe postul OTV ale lui Vochitoiu carea devenit unul dintre oamenii de incredere ai lui Dan Diaconescu in judet.

Studiul a fost realizat de Centrul Regional pentru Ocuparea Fortei de Munca si Protectie Sociala (CROFMPS) in perioada 25 martie-4 aprilie, in jud. Hunedoara, pe un esantion reprezentativ de 1.023 persoane cu varsta de 18 ani si peste 18 ani. Metoda folosita a fost cea a sondajului de opinie pe baza de chestionar. Eroarea maxima admisa este de +/- 3,1%.

Advertisements

6 comentarii la „Vochitoiu ii sufla in ceafa lui Molot, PP-DD ajunge la 36,1%!

 • 8 aprilie 2012 la 19:35
  Permalink

  Vochitoiu cel ce nusi platea angajati de la firmele lui si puscariasul rrom cu priviri si „zambet” de om nedun,Raj Tunaru,fac de ras Partidul lui Dan Diaconescu (Elodia) iar Molot de la USL (PNL)fost Turnator la Securitate care a scumpit apa in Valea Jiului (cea mai scumpa din tara desi vine prin cadere)impreuna cu Costel Avram iar pentru la anul au planificat inco scumpire a apei in Valea Jiului.

 • 9 aprilie 2012 la 04:17
  Permalink

  Vochitoiule,tu chiar ne crezi fraieri?Saptamana viitoare cred ca o sa spui ca ai in sondaje peste 100%.Cred ca ai pus virgula unde nu trebuie,adica 3,61 este mai aproape de adevarata ta valoare.Cu suflatul,ai mai multe locuri unde poti sa te desfasori.Esti penibil!!!!!

 • 9 aprilie 2012 la 04:31
  Permalink

  Centrul Regional pentru Ocuparea For?ei de Munc? ?i Protec?ie Social? HAHAHA – NU EXISTA O ASTFEL DE FIRMA!!!! O simpla cautare pe internet va arata acest lucru. SONDAJUL ESTE O FACATURA! Domnilor ziaristi!!! Chiar asa de usor sunteti de indus in eroare? Care centru? Din ce regiune? Cine este comanditarul sondajului? Mai mult, de cand se ocupa centrele de ocupare a fortei de munca si protectie sociala cu sondajele politice? Atentie domnule Vochitoiu, mare atentie la facaturi ca sunt proaste! Atentie si la cei care il ajuta in manipularea ordinara!

 • 9 aprilie 2012 la 04:43
  Permalink

  In Hunedoara: USL 54%, PP-DD 14%, PRM 13%, PDL 11%, UDMR 4%, PNG 2%, UNPR 0,8% s.a.

 • 9 aprilie 2012 la 11:39
  Permalink

  Ba Hari, halatu, unde-i halatu?? halatu, unde-i halatu??? radem aici toti cu gura pana la urechi. Hai sa ne faci o suflare…stii tu unde

 • 12 aprilie 2012 la 08:38
  Permalink

  cei din valea jiului decid soarta lui molot…sa nu uitam cine a furat tara in anii 90′.
  un deceniu trist pt romania.atunci sa furat cea mai mare parte a tari.cine a condus ROMANIA in anii 90′?oare nu actuala „coalitie”?17 mii de miliarde sa estimat ca sa furat din aceasta tara .oare cine e vinovat?

Comentariile sunt închise.