“Bufonul” si staff-ul lui, niste anonimi si ei….

Oare cum ar putea vreun roman sa aiba incredere in niste indivizi care nu au curajul raspunderii? Dar cand acesti ipochimeni sunt si politicieni? Ca sunt politicieni ai unui partid, UNPR, care i-a adunat pe tradatorii celorlalte partide politice deja spune multe….

Pe adresa redactiei am primit recent niste hartii care s-ar fi dorit a scoate la iveala starea de incompatibilate a actualului presedinte al CJ Hunedoara, Ioan Mircea Molot. La prima vedere

destinatarul, un vecin de-al presedintelui CJ Hunedoara. Unii colegi din presa s-au grabit sa faca publice aceste documente, crezand probabil ca vor da lovitura cu o stire bomba. In realitate, insa, au luat o mare teapa! Tot scenariu nu e decat o facatura ieftina, ca si ciocolata impartita de “bufonul” Mircia Muntean locuitorilor din Valea Jiului in campania electorala ilegala pe care a inceput-o. In spatele acestei delatiuni, cel mai probabil, se afla “ bufonul” si staff-ul sau, care constientizeaza ca nu au nicio sansa sa castige alegerile printr-o campanie decenta. Dar de la candidatul unei aliante UNPR- PD-L te poti astepta la orice, cu atat mai mult daca il cheama Mircia Muntean.

Actualul primar al Devei, Mircia Muntean ar putea fi comparat usor cu un Iuda al zilelor noastre. I-a tradat pe locuitorii Devei, oameni cu principii liberale, care l-au ales primar tocmai ca poza ca fiind un liberal convins, un adevarat urmas a lui IC Bratianu, ori Rosetti. Realitatea a demonstrat insa ca nu este decat un ipocrit, fara principii politice, ori onoare, iar partidul care l-a facut ceea ce este acum a fost doar o “vaca de muls”.

UNPR Hunedoara, nu este niciun secret pentru nimeni, e partidul sub umbrela caruia s-au adunat fostii PSD, care conduceau judetul prin anii 2000 si, care au fost dezgropati de la groapa de gunoi a politicii de Gabriel Oprea.

De cei din PD-L…. vorba romanului, despre morti numai de bine!

Acum sunt fresh, gata de atacuri, insa, folosec aceleasi mijloace securisto-pompieristice pe care le-au invatat in anii comunismului si imediat dupa. Ei se arata in fata electoratului ca Alba ca Zapada, dar tin strans la spate doua degete incrucisate, doar – doar nu se prinde nimeni ca umbla cu… cioara vopsita din ce in ce mai strident.

Marius MITRACHE

3 comentarii la „“Bufonul” si staff-ul lui, niste anonimi si ei….

 • 8 aprilie 2012 la 19:41
  Permalink

  Mircea Muntean merita sa fie ales presedinte al CJ Hunedoara pentru ca a demonstrat mana de gospodar la Deva fiind primarul resedintei de judet.

  Răspunde
 • 9 aprilie 2012 la 04:26
  Permalink

  Toti cei de la UNPR au dus tara la dezastru alaturi de PDL.Si Mircia Muntean a facut sensuri giratorii la preturi triple ca si colegul de alianta Tiberiu Iacob Ridzi(PDL).Toti lupii umbla acum inainte de alegeri imbracati in piei de oaie.

  Răspunde
 • 9 aprilie 2012 la 05:30
  Permalink

  Domnule Mitrache vorbesti de funie in casa spanzuratului ,cu metode securiste ,cred ca nu ai uitat ca Mircea Ioan Molot a semnat un angajament de colaborare cu securitatea. Ai pariat pe un cal mort ,Molot va pierde .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.